- Tepki
- 28
1-2 ay öncede böyle oluyordu yeni vga kablo aldık ilk haftalar yapmadı bilgisayarcıya götürdük bu hatadan önce pc birden bire kapandığı için geri geldi ama bu sefer ekran gidip geliyor
prizde değilÖnce sorunun neyde olduğunu anlayalım.
Odandan başka bir odaya (mümkünse uzak bir odaya) gidip takar mısın? Sorun çoğu zaman prizfeki hat kesilmelerinden kaynaklı olur bende de oluyor şuan.
sence nedendirÖnce sorunun neyde olduğunu anlayalım.
Odandan başka bir odaya (mümkünse uzak bir odaya) gidip takar mısın? Sorun çoğu zaman prizfeki hat kesilmelerinden kaynaklı olur bende de oluyor şuan.
knk ram i çıkarıp takınca 5 saat falan ekran kapanmıyorÖnce sorunun neyde olduğunu anlayalım.
O zaman ram yetersiz kalıyo yada bilgisayarında çok dosya var veya ssd yetmiyo olabilirknk ram i çıkarıp takınca 5 saat falan ekran kapanmıyor
ram 8 gb 163 gb boş yer var ssd 452gb boş hddO zaman ram yetersiz kalıyo yada bilgisayarında çok dosya var veya ssd yetmiyo olabilir
Ram de voltaj birikmesi gibi birşey olabilir. Sen dediğim yöntemi bir dene genelde o yöntem ile çözülüyor.knk ram i çıkarıp takınca 5 saat falan ekran kapanmıyor
tamam saolRam de voltaj birikmesi gibi birşey olabilir. Sen dediğim yöntemi bir dene genelde o yöntem ile çözülüyor.
knk sorunu çözüldü amam minecraft ta 1.16 fln yüksek sürümlere girince ekran gidip geliyor ekran kartını değiştirsem çözülürmü çünkü 6 tısında gtx 750 2gb alcamRam de voltaj birikmesi gibi birşey olabilir. Sen dediğim yöntemi bir dene genelde o yöntem ile çözülüyor.
Sanmıyorum.knk sorunu çözüldü amam minecraft ta 1.16 fln yüksek sürümlere girince ekran gidip geliyor ekran kartını değiştirsem çözülürmü çünkü 6 tısında gtx 750 2gb alcam
Sence ne yaparsam olur pc kasıp ısınınca oluyorSanmıyorum.
Tesisatçı çağırıp prizleri düzeltebilirsin.Sence ne yaparsam olur pc kasıp ısınınca oluyor
ama pc ısınınca ekran gidip geliyorTesisatçı çağırıp prizleri düzeltebilirsin.
Demekki voltaj artınca oluyor. Isınmanın sebebi güç çekmesi zaten.ama pc ısınınca ekran gidip geliyor
ne yapmalıyımDemekki voltaj artınca oluyor. Isınmanın sebebi güç çekmesi zaten.
pc yi başka bir yere taşısamne yapmalıyım
Baştan beri onu dene diyorum zaten.ne yapmalıyım
pc yi başka bir yere taşısam
yani başka bir yere taşısam düzelirmiBaştan beri onu dene diyorum zaten.
aslında ben 3 priz kullanıyom ondan da olabilirmiyani başka bir yere taşısam düzelirmi
yani 3 lü prizi değiştirirsem düzelirmi?Baştan beri onu dene diyorum zaten.
Sanmıyorum dene istersen. Başka yere taşımak yerine monitör ve PC yi götürüp deneyebilirsin illa tam kurmana gerek yok.yani 3 lü prizi değiştirirsem düzelirmi?