Şu Monitörleri Buldum bunlardan hangisini önerirsiniz. Bu bütçede başka önerebileceğiniz var mıdır
Asus için ışık sızmasından bahsediyorlardı. Sizce birşey olur muG24-20 Güzel monitör , alternatif olarak Asus VG249Q modeli de bakılabilir. Hoparlör artısı var.
Hocam bütçe arttıramam. Sizin ikinci attığınız(Asus TUF vg249q) mu daha iyidir Asus TUF vg249q1a mıBütçe artırırsan;
![]()
Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr
Artıramazsan 27";
24";![]()
Asus TUF Gaming VG277Q1A 27" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG277Q1A 27" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG277Q1A 27" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.089,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 10.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben VG249Q daha iyi diye biliyorum. Işık sızması biraz şansa bağlı olarak neredeyse her IPS panel monitörde var diye biliyorum. Sadece az yada çok olması sizi etkileyebilir. Ben sorun olacağını sanmıyorum.
Dediğim gibi benim bildiğim düz VG249Q daha iyi.Teşekkürler hocam. Peki vg249q1a mı daha iyi vg249q