bende bu ürünü alıcam inşallah da fiyatı 5500 dü geçenlerde şimdi 7000 oldu düşse alıcamAryond kullanıcısıydım 2 hafta önceye kadar hayatının hatası olur. İnanılmaz bir ghosting vardı iade edip aşşağıdaki ürünü aldım.
![]()
bende bu ürünü alıcam inşallah da fiyatı 5500 dü geçenlerde şimdi 7000 oldu düşse alıcamAryond kullanıcısıydım 2 hafta önceye kadar hayatının hatası olur. İnanılmaz bir ghosting vardı iade edip aşşağıdaki ürünü aldım.
![]()
Fiyatı yükseldi ama bu kriterlerdeki monitörlere göre yinede iyi bi fiyatı varbende bu ürünü alıcam inşallah da fiyatı 5500 dü geçenlerde şimdi 7000 oldu düşse alıcam
7 k için dediğiniz gibi çok da iyi bir seçenek değil , düşerse düşünülebilir ama piyasada yok mu hocam 27 inç alternatif gördüğüm kadarıyla 2k da değil bu ekranbende bu ürünü alıcam inşallah da fiyatı 5500 dü geçenlerde şimdi 7000 oldu düşse alıcam
2 k benim pc ye uzun vadede çok gelir hocam rtx 3060 ve i511400f var7 k için dediğiniz gibi çok da iyi bir seçenek değil , düşerse düşünülebilir ama piyasada yok mu hocam 27 inç alternatif gördüğüm kadarıyla 2k da değil bu ekran
Demek istediğim 2 k alın değil hocam, 5.5 k-7 bandına 2 k monitör alınıyor sadece bu ürün 2k bile olmadığı için fazla olduğunu düşündüm2 k benim pc ye uzun vadede çok gelir hocam rtx 3060 ve i511400f var
ben bu monitöre çok ısındım hocam çok güzel bence arkasında rgb ışık altında iki tane ışık iki tane hoparlör kulaklık tutacağı mouse kablo tutacağı7 k için dediğiniz gibi çok da iyi bir seçenek değil , düşerse düşünülebilir ama piyasada yok mu hocam 27 inç alternatif gördüğüm kadarıyla 2k da değil bu ekran
Aslında güzel olur ama eğer monitörü 7000tl ye alacaksan İbrahim hocanın önerdiği 34 inç Huawei monitörü alabilirsinben bu monitöre çok ısındım hocam çok güzel bence arkasında rgb ışık altında iki tane ışık iki tane hoparlör kulaklık tutacağı mouse kablo tutacağı
Monitör bu fiyatı 6.800 TL hem daha büyük kullanırsınBu modeli bir araştır istersen. Epeydeki puanı samsungtan falan iyi.
![]()
PTTAVM: Huawei MateView GT 34" 4 MS 165 Hz 3K VA LED Monitör
www.pttavm.com
daha büyük diye iyi olmuyo hocam bu monitör daha çok ofis montaj programları için felan ben fps oyuncusuyum ve bu monitör 165hz ve 4ms benim aradığım özellikler değil yaniMonitör bu fiyatı 6.800 TL hem daha büyük kullanırsın
Küçük detaylar hocam tabiki güzel ama donanımdan yana kullanmak bence daha makul, karar tabiki sizinben bu monitöre çok ısındım hocam çok güzel bence arkasında rgb ışık altında iki tane ışık iki tane hoparlör kulaklık tutacağı mouse kablo tutacağı
Daha önce kasa için bir forum açmıştım almadan önce dahada bilgilenmek istedim 2 curved monitör arıyorum monster aryond bakıyordum ama daha iyi bir öneriniz varsa olur
2 monitör için bütçem 8.000tl geriye kalan parayla klavye fare alacağım lütfen olabildiğince 7.000tl yi geçmesin ama 8.000 olursa da sıkıntı yok.
hocam ben fps oyuncusuyum 2kyı hiç kullancağımı düşünmüyorumKüçük detaylar hocam tabiki güzel ama donanımdan yana kullanmak bence daha makul, karar tabiki sizin
Üstadım şunu söylemeye çalışıyorum, tabiki 1920*1080 işinizi rahat görür ama bu özellikte monitöre 2 k ekran parası vermeyin bence daha uyguna rahatlıkla bulunurhocam ben fps oyuncusuyum 2kyı hiç kullancağımı düşünmüyorum
2k 240hz bu fiyata var mı peki hocam?Üstadım şunu söylemeye çalışıyorum, tabiki 1920*1080 işinizi rahat görür ama bu özellikte monitöre 2 k ekran parası vermeyin bence daha uyguna rahatlıkla bulunur
Prime döneminde 2k vievsonic 165 Hz 27 inç 4250 ye düştü hocam bulursunuz takip ederseniz IPS panel olsun mümkünse(curved istiyorsanız geneli va oluyor sorun olmaz o da)2k 240hz bu fiyata var mı peki hocam?
Diğer üyelerin de bahsettiği gibi 2 eş monitör iyi olmayacaktır.3 monitöre bütçem yetmiyor ki hocam
Onu yapmayı düşündüm ama bütçemi geçiyordu 2 monitör düşünmüştüm oda iyi olmaz dendi haklılardı da bende 34" monitör düşündüm Samsung odyssey G5 34" alacaktım oda bütçeme tam uyuyor fakat o zaman klavye alamıyacaktım bende kısa süre kullanmalık Samsung odyssey G5 27" alacağım sonradan biraz para biriktirip ana monitör viewsonic elite alacağım yan monitörleri Samsung odyssey G5 27" yaparım.Diğer üyelerin de bahsettiği gibi 2 eş monitör iyi olmayacaktır.
Bunun yerine 1 ana monitör, yanına da referans için daha düşük özellikli monitörler alabilirsiniz.
Veya
24" + 27" + 24" olarak 3 monitörlü yapabilirsiniz. Bence daha iyi olacaktır.
İndirim veya kampanya bulursanız bütçenizi hiç aşmama ihtimaliniz de var.
Eğer bütçeyi aşarsa da çok yüksek bir aşım olmayacaktır.
Aşağıdaki setup 1 adet 27" ve 2 adet 19" monitörlü. (görseli internetten aldım)
Sizin yapacağınız 27" + 24" kombinasyonuyla çok daha iyi görünecektir.
Ekli dosyayı görüntüle 3757
Panelin süresi oyun için ideal değil ki o değeri bile veremediği görünüyor testlerde. Parlaklık olarak yazdığı rakama takılmayın çoğu testte daha az parlaklık deneyimi sunmuş yabancı kaynaklara bakarsanız zaten sizde göreceksiniz. Genel olarak Apple gibi Huawei de benzer yoldan ilerliyor az özellik çok para bence tabi.Neden başarılı değil ? Parlaklık daha iyi 10 bit ve kontrast daha iyi. Pivot var. Samsungun buna göre ne avantajı var merak ettim açıkcası.