2k daha iyi olmazmı? Tabi bütçe uyuyorsa.![]()
Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr
Adam zaten yazmış bütçesini ve isteğini 24 inç 2k bulabilir misin ?2k daha iyi olmazmı? Tabi bütçe uyuyorsa.
Pek anlamadığım için sordum reis.Adam zaten yazmış bütçesini ve isteğini 24 inç 2k bulabilir misin ?
Tabi daha iyide bütçe olayı sıkıntı oluyor. 4000tl civarı 2 k bulamadım ben2k daha iyi olmazmı? Tabi bütçe uyuyorsa.
Benim bildiğim 2K monitör fiyatı bu bütçeye uymaz. Birde bu kart 1080p ile de kullanılır sorun yok.2k daha iyi olmazmı? Tabi bütçe uyuyorsa.
TesekkurlerBenim bildiğim 2K monitör fiyatı bu bütçeye uymaz. Birde bu kart 1080p ile de kullanılır sorun yok.
Bir sürü monitör konusuna öneri atıp bu soruyu sorman garip sadece.@ckribrahim gülme sebebi nedir? Monitör piyasasını pek bilmediğim için sormuştum soruyu.
Genelde önerilen ürünleri öneriyorum , kendi bulup önerdiğim ürün çok az. Piyasadan kastım 4-5k ya 2k monitör bulunurmu bilmiyordum mesela. Ama teknik bilgilere sahibim sadece.Bir sürü monitör konusuna öneri atıp bu soruyu sorman garip sadece.
Neyse başka bir şey söylemek istemiyorum. Sonra üslubun bozuk diyorlar. İyi forumlar.Genelde önerilen ürünleri öneriyorum , kendi bulup önerdiğim ürün çok az. Piyasadan kastım 4-5k ya 2k monitör bulunurmu bilmiyordum mesela. Ama teknik bilgilere sahibim sadece.
Üslup bozmalık bir şey yok. Bilseydim boşu boşuna soru sormazdım zaten. İyi forumlar.Neyse başka bir şey söylemek istemiyorum. Sonra üslubun bozuk diyorlar. İyi forumlar.
öneririm şuan bir monitör alacak olsam kesinlikle bunu alırdım ips panel + 165 hz 1 ms ve yukarı aşşağı indirme kaldırma özelliği var ve gayet hızlı bir monitör![]()
Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr
ikiside düşünmeden alınabilecek kaliteli ips paneller bana göre tavsiye ederim.![]()
Dell G2422HS 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2422HS 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2422HS 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Gigabyte G24F Monitör
Gigabyte G24F Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bunları önerebilirim