Dell'in linkini atarmısınBütçenizi biraz daha arttırırsanız Dell H2422HS de alınabilir.
Güzel bir öneri yapmış Syqex. Bütçe artabiliyorsa tercih edin. İsteklerinizi rahatlıkla karşılar.![]()
Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr
Peki sizce gigabyte g24f-2 den daha iyi mi?Güzel bir öneri yapmış Syqex. Bütçe artabiliyorsa tercih edin. İsteklerinizi rahatlıkla karşılar.
Peki sizce gigabyte g24f-2 den daha iyi mi?
G24-F2 1ms mprt görünüyor yanıt süresi olarak. Ezbere bir tanım paylaşıyorsunuz ancak hangi özellik bakımından 2422HS'ye göre daha iyi anlayamadım ?O monitöre yaklaşabilen monitör olamaz SS IPS ve OC 180Hz
SS IPS nedir ?
Süper Hızlı IPS (SS IPS), görüntü kalitesi ve tepki süresi arasındaki dengeyi ortadan kaldırdı. SuperSpeed IPS, tipik IPS panellerine oldukça benzer, ancak daha ince sıvı kristal katmanı ve daha yüksek sürüş voltajı ile SS IPS, tipik IPS'ye kıyasla yanıt süresi açısından 4 kat daha hızlıdır.
SS IPS olması ve Dell den daha ucuz itopyada ve hatırladığım kadarıylada bu Dell de orantızlık var diye biliyorum forumda bir arkadaş gelip konu açmıştı.G24-F2 1ms mprt görünüyor yanıt süresi olarak. Ezbere bir tanım paylaşıyorsunuz ancak hangi özellik bakımından 2422HS'ye göre daha iyi anlayamadım ?
165hz monitörler hız aşırtmayla 170-175 arasına çıkarılabiliyor olması gerek zaten.
Orantısızlık ne oluyor?SS IPS olması ve Dell den daha ucuz itopyada ve hatırladığım kadarıylada bu Dell de orantızlık var diye biliyorum forumda bir arkadaş gelip konu açmıştı.
O konu bu ürün için değildi yanlışım yoksa daha üst segment bir üründeydi. Ki ondan sonra yaklaşık 15-20 kişiye bu ürünü gönderdim bu durumdan bahsedilmedi. Öyle bir durumda firma ürün toplamaya gider zaten hocam. SSIPS' in sağladığı bir ekstra görünmüyor. Belki +10hz o kadar.SS IPS olması ve Dell den daha ucuz itopyada ve hatırladığım kadarıylada bu Dell de orantızlık var diye biliyorum forumda bir arkadaş gelip konu açmıştı.
Monitörü tutan ayakta problem vardı ürün garantiye gitti. Çok hafif yamukluk vardı ayağından dolayı.Orantısızlık ne oluyor?
Dell in bu olması gerekiyor çünkü arkadaş videosunuda atmıştı ölü piksel gibi şans işide olabilir hepsinde olan bir şey olmayabilir bende çok önerdim hiç şikayet almadım ama bütçeye göre en uygunu gigabyte o yüzden şuanda bunu boş yere savunma haline getiriyoruz konuyu başlatan üye inceler ona göre ya bütçe arttırıp alır yada arttırmadan gigabyte alır.O konu bu ürün için değildi yanlışım yoksa daha üst segment bir üründeydi.
Sorun ürün savunmasında değil hocam. SSİPS diyorsunuz ama ne olduğunu ezbere bilgiden kopyala yapıştır yapmışsınız. Dell gecikme süresi olarak da daha iyi bir ürün. Açıklamayı boşa çıkarıyor yani. Bütçe sorunu olduğunu sanmıyorum arkadaş belirtmedi böyle bir durum. Seçim kendisinin tabiki.Dell in bu olması gerekiyor çünkü arkadaş videosunuda atmıştı ölü piksel gibi şans işide olabilir hepsinde olan bir şey olmayabilir bende çok önerdim hiç şikayet almadım ama bütçeye göre en uygunu gigabyte o yüzden şuanda bunu boş yere savunma haline getiriyoruz konuyu başlatan üye inceler ona göre ya bütçe arttırıp alır yada arttırmadan gigabyte alır.
yada daha başka monitör alır.
Yardımcı olduğun için teşekkürlerSorun ürün savunmasında değil hocam. SSİPS diyorsunuz ama ne olduğunu ezbere bilgiden kopyala yapıştır yapmışsınız. Dell gecikme süresi olarak da daha iyi bir ürün. Açıklamayı boşa çıkarıyor yani. Bütçe sorunu olduğunu sanmıyorum arkadaş belirtmedi böyle bir durum. Seçim kendisinin tabiki.
Rica ederim, hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Dediğimiz gibi 2 ürün de üzmez. Bütçeniz dahilinde istediğinizi tercih edebilirsiniz.Yardımcı olduğun için teşekkürler