Monitör önerisi

Burak000

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Arkadaşlar 3500tl butçem var. Genel olarak oyun oynuyacam arasıra da film izleyeceğim bir monitör arıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
O monitöre yaklaşabilen monitör olamaz SS IPS ve OC 180Hz
SS IPS nedir ?
Süper Hızlı IPS (SS IPS), görüntü kalitesi ve tepki süresi arasındaki dengeyi ortadan kaldırdı. SuperSpeed IPS, tipik IPS panellerine oldukça benzer, ancak daha ince sıvı kristal katmanı ve daha yüksek sürüş voltajı ile SS IPS, tipik IPS'ye kıyasla yanıt süresi açısından 4 kat daha hızlıdır.
Peki sizce gigabyte g24f-2 den daha iyi mi?

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
O monitöre yaklaşabilen monitör olamaz SS IPS ve OC 180Hz
SS IPS nedir ?
Süper Hızlı IPS (SS IPS), görüntü kalitesi ve tepki süresi arasındaki dengeyi ortadan kaldırdı. SuperSpeed IPS, tipik IPS panellerine oldukça benzer, ancak daha ince sıvı kristal katmanı ve daha yüksek sürüş voltajı ile SS IPS, tipik IPS'ye kıyasla yanıt süresi açısından 4 kat daha hızlıdır.
G24-F2 1ms mprt görünüyor yanıt süresi olarak. Ezbere bir tanım paylaşıyorsunuz ancak hangi özellik bakımından 2422HS'ye göre daha iyi anlayamadım ?
165hz monitörler hız aşırtmayla 170-175 arasına çıkarılabiliyor olması gerek zaten.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
G24-F2 1ms mprt görünüyor yanıt süresi olarak. Ezbere bir tanım paylaşıyorsunuz ancak hangi özellik bakımından 2422HS'ye göre daha iyi anlayamadım ?
165hz monitörler hız aşırtmayla 170-175 arasına çıkarılabiliyor olması gerek zaten.
SS IPS olması ve Dell den daha ucuz itopyada ve hatırladığım kadarıylada bu Dell de orantızlık var diye biliyorum forumda bir arkadaş gelip konu açmıştı.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
SS IPS olması ve Dell den daha ucuz itopyada ve hatırladığım kadarıylada bu Dell de orantızlık var diye biliyorum forumda bir arkadaş gelip konu açmıştı.
O konu bu ürün için değildi yanlışım yoksa daha üst segment bir üründeydi. Ki ondan sonra yaklaşık 15-20 kişiye bu ürünü gönderdim bu durumdan bahsedilmedi. Öyle bir durumda firma ürün toplamaya gider zaten hocam. SSIPS' in sağladığı bir ekstra görünmüyor. Belki +10hz o kadar.

Orantısızlık ne oluyor?
Monitörü tutan ayakta problem vardı ürün garantiye gitti. Çok hafif yamukluk vardı ayağından dolayı.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
O konu bu ürün için değildi yanlışım yoksa daha üst segment bir üründeydi.
Dell in bu olması gerekiyor çünkü arkadaş videosunuda atmıştı ölü piksel gibi şans işide olabilir hepsinde olan bir şey olmayabilir bende çok önerdim hiç şikayet almadım ama bütçeye göre en uygunu gigabyte o yüzden şuanda bunu boş yere savunma haline getiriyoruz konuyu başlatan üye inceler ona göre ya bütçe arttırıp alır yada arttırmadan gigabyte alır.

yada daha başka monitör alır.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Dell in bu olması gerekiyor çünkü arkadaş videosunuda atmıştı ölü piksel gibi şans işide olabilir hepsinde olan bir şey olmayabilir bende çok önerdim hiç şikayet almadım ama bütçeye göre en uygunu gigabyte o yüzden şuanda bunu boş yere savunma haline getiriyoruz konuyu başlatan üye inceler ona göre ya bütçe arttırıp alır yada arttırmadan gigabyte alır.

yada daha başka monitör alır.
Sorun ürün savunmasında değil hocam. SSİPS diyorsunuz ama ne olduğunu ezbere bilgiden kopyala yapıştır yapmışsınız. Dell gecikme süresi olarak da daha iyi bir ürün. Açıklamayı boşa çıkarıyor yani. Bütçe sorunu olduğunu sanmıyorum arkadaş belirtmedi böyle bir durum. Seçim kendisinin tabiki.

KS

Burak000

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Sorun ürün savunmasında değil hocam. SSİPS diyorsunuz ama ne olduğunu ezbere bilgiden kopyala yapıştır yapmışsınız. Dell gecikme süresi olarak da daha iyi bir ürün. Açıklamayı boşa çıkarıyor yani. Bütçe sorunu olduğunu sanmıyorum arkadaş belirtmedi böyle bir durum. Seçim kendisinin tabiki.
Yardımcı olduğun için teşekkürler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri