Merhaba arkadaşlar 6k bütçem var video düzenleme ve oyun için monitör arıyorum önerinizi var mıdır?
Eğer 1080p alacaksanMerhaba arkadaşlar 6k bütçem var video düzenleme ve oyun için monitör arıyorum önerinizi var mıdır?
Şu an bu monitörü kullanıyorum tek sorunu ayak ucu aparatı biraz uzun çapraz olduğu için masanızda alana ihtiyacınız var bu bütçede 1080p için tercih edilebilir.
aynı standa sahip bir monitörüm var. 120x60 masa kullanıyorum birde 90x40 mouse pad. ayakları mousepadin 3cm falan üstüne geliyor masayıda biraz ileri çekmiştim 2cm kadar yani toplam 25cm ayağın uzunluğu. masası çok küçük değilse sıkıntı olmaz.Şu an bu monitörü kullanıyorum tek sorunu ayak ucu aparatı biraz uzun çapraz olduğu için masanızda alana ihtiyacınız var bu bütçede 1080p için tercih edilebilir.
Bu paralara 2k yok muhttps://www.epey.com/monitor/dell-g2723h.html
Böyle bir şey buldum arkadaşlar bütçeyi biraz artırdım, nasıl sizce iyi mi?
varsa 27 inc i geçmicek olması gerekiyor masam küçük biraz kasadan dolayıBu paralara 2k yok mu
Bunlar 8 bit benim attığım 10 bit![]()
Gigabyte M27Q Monitör
Gigabyte M27Q Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
İki tane 2k monitör buldum nasıl sizce bunlar iyi mi yoksa önceden attığım mı daha iyi?![]()
Asus TUF Gaming VG27AQZ Monitör
Asus TUF Gaming VG27AQZ Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Tamamdır o zaman ben Dell olanı alıcam. Teşekkür ederim yardım ettiğiniz için.2k için bilgisayarın iyi olması gerek. 4060ti altına 2k önermem. Attığın Dell 280hz istersen alabilirsin.