Monitör Siyah Ekran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jevil

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Agalar ben bir oyun için Hertz ayarını yükseltmeyi denedim ve 60 tan 120 yaptım mallık yapıp.Şuan monitör full siyah ekran kasa çalışıyo ses geliyo ama göremiyorum ne yapmam lazım lütfen yardım edin disforddan cevap verirseniz çok sevinirim Jevil#6141

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
RE: MONİTÖR SİYAH EKRAN

Güvenli modda sistemi başlatmak için bu bu konudakileri takip edin. Güvenli modda sistemi başlatınca Hz ayarınızı eskisine alın kaydedin ve sonra sistemi normal başlatın. Eğer işe yaramaz ise Güvenli Mod ile başlattığınızda da siyah ekran ise o zaman O mavi kurtarma ekranında Sistem Geri Yükleme işlemini bulup başların ve sistemi ayardan önceki bir tarihe getirin.

KS

Jevil

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Jevil' Alıntı:
Agalar ben bir oyun için Hertz ayarını yükseltmeyi denedim ve 60 tan 120 yaptım mallık yapıp.Şuan monitör full siyah ekran kasa çalışıyo ses geliyo ama göremiyorum ne yapmam lazım lütfen yardım edin disforddan cevap verirseniz çok sevinirim Jevil#6141
abi güvenli modda açabiliyorum,ama o ekranda hertz ayarını ayalayamıyorum,sadece çözünürlük.Ne yapmam lazım lğtfen yardımcı ol,o pc benim herşeyimdi

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Çözünürlük ayarlarınızın kontrolüne girince de mi Hertz ayarları gözükmüyor ? Bir telefonla çekip buraya hızlıresim sitesi üzerine yükleyip bize link bırakır mısınız ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Güvenli modda açılınca sistem Windows Ayarları / Sistem / Monitör sekmesine gelin ve Gelişmiş görüntü ayarları adlı kısıma tıklayın. Açılan yeni sekmede Ekran 1 için görüntü bağdaştırıcısı özelliklerine tıklayın ve açılan sekmede Monitör sekmesine tıklayıp Ekran yenileme sıklığı ayarından Hertz ayarınızı değiştirip Uygula/Tamam deyin.

XenLucK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bende de aynı sorun var hz ayarına girdiğimde hz değeri sadece 60 gözüküyor değiştiremiyorum kapatıp açtığımda da tekrardan siyah ekran oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri