Monitör tavsiyesi alabilirmiyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
HP ürünü önermem onu geçin. Diğer tüm ürünler arasında ise Acer ilk önerim olur ve sonrasında Philips ve ViewSonic denk gördüğüm ürünler. Ancak bu geceki incehesap indirimlerini bekleyin derim. Bana 21:30 civarı tekrar yazın listedeki ürünlerden size alın diyebileceğim bir ürün varsa önerisini yaparım. Ayrıca maksimumda bir bütçe limiti yazın.

KS

lionur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Uğur hocam bütçem paramıza göre iyi birşeyse monitör 1500 civarı. Birde konuyla alakalı benim sisteme göre baglantımı displaymi yoksa hdmi mı bağlamam gerekir.Konuyla ilgili bir bilgim olmadıgı için soruyorum şimdiden teşekkür ederim emeğiniz vede ilginiz için.

KS

lionur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
çok teşekkür ederim emeğiniz için .mevcut kariılastırmalarda kontrast ve parlaklık olarak philips acere göre biraz öne cıkıyor ne kadar farkı vardır teknik olarak bilemiyorum.Syncs teknolojiside farklı ben değerli birikiminize güvenerek sizi beklemeyi tercih ediyorum çok teşekkür ederim.Birde sorum vardı bağlantı olarak önerinizi birleştirirseniz sevinirim :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
VA ve IPS panel arasında Kontrast farkı ve Parlaklık farkı panel farkından dolayı olur. 1000:1 IPS panellerin genelinin Kontrast değeridir ama buna karşılık daha iyi bir görsel deneyim sunar. O tarz şeyleri genel olarak kontrol etmenize gerek yok. Parlaklık olarak ise 250 nit ver üzeri ortalama bir kullanıcının ihtiyaçlarını karşılar.

Bağlantı konusunda ise FreeSync(AdaptiveSync) özellikli bir monitörde NVIDIA kartlardaki G-Sync özelliğini açabilmeniz için DP kablosu veya monitör ve ekran kartı destekliyorsa HDMI 2.1 bir kablo ile bağlamanız gerekiyor.

Önerinizi yapacağım.

1. HP X24IH 23.8" 1ms 144Hz IPS Düz Panel - 1.499 TL
  2. DELL S2422HG 23.6" 1ms 165Hz VA Curved Panel - 1.510 TL
  3. AOC C24G2AE 23.6" 1ms 165Hz VA Curved Panel - 1.536 TL
Bu 3 ürünü öneriyorum size. Hepsi kaliteli performanslı ürünlerdir. Kararı sizin için Hz 'mi önemli yoksa Panel türümü ona göre karar verin. IPS en iyi panel türüdür ama VA panel ona en yakın deneyimi sunan bir panel türüdür. VA yada IPS olduğu sürece görsel deneyimden şikayet edeceğinizi sanmıyorum.

KS

lionur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hz olarak ben DELL diye düşünüyorum.Ekran kartım gtx1650 p sizcede uygunmu

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sorun yok bu ürünlerden birisini tercih edebilrisiniz. Bende DELL seçerdimn garantisi daha başarılı bir firma diğerlerine göre.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Stok ve bileşenlerin neler ile güncellendiğine göre fiyat değişkenlik gösterebilir. Ekran kartı tek fanlı model ile güncellenmiş mesela. Sanırım birde kasa değişmiş ama ondan emin değilim.

KS

lionur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet yorumlarda sonradan gördüm çok teşekkürler. DELL aldım nihai karar sonucunda DP kablosuda hediyeymiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri