- Tepki
- 269
Rica ederim hocam şimdiden hayırlı olsun pek bilgim yoktu monitör konusundabu monitörü çok fazla kötüleyen vardı hocam, ben Lenovoyu alacağım büyük ihtimalle. sizin yardımınız için de teşekkür ederim.
Rica ederim hocam şimdiden hayırlı olsun pek bilgim yoktu monitör konusundabu monitörü çok fazla kötüleyen vardı hocam, ben Lenovoyu alacağım büyük ihtimalle. sizin yardımınız için de teşekkür ederim.
Teşekkürler hocam. Lenovo monitörde karar kıldım yardımlarınız için teşekkürler. bugün 2 ürünü sizin sayenizde aldım diyebilirim hocam. Uğur hocam zaten herkese her zaman yardım ediyor olmasa bir şey alamazdık herhalde. tekrardan zaman ayırıp yardım ettiğiniz için teşekkürler.Excalibur monitörü aşağıdaki siteden TN panel olarak görüntüledim hocam. TN panel önermem açıkçası. 3 k bütçe için lenovo tercih edebilirsiniz. 27 inçe çıkılınca bu bütçede yetersiz kalabilir(kaliteli bir İPS panel için). İİyama markasını da Uğur hocam bolca öneriyordu, seçenekler arasına ekleyebilirsiniz. 144 ve 165 hertz değerlerine takılmayın profesyonel oyuncu olmanız falan lazım anlamak için, çok zor anlaşılması. 240 olsa anlaşılır ama o da bu bütçede zor.
![]()
Casper Excalibur E24FHD-G 24.5 inç 165Hz 1ms HDMI+Display FreeSync + GSync Full HD Led Monitör Fiyatları
Casper Excalibur E24FHD-G 24.5 inç 165Hz 1ms HDMI+Display FreeSync + GSync Full HD Led Monitör fiyatları Cimri'de. Casper Excalibur E24FHD-G 24.5 inç 165Hz 1ms HDMI+Display FreeSync + GSync Full HD Led Monitör ürününe ait kullanıcı yorumlarını, fiyatlarını ve ürün özelliklerini karşılaştırın...www.cimri.com
Rica ederim hocam, hayırlı olsun. İki ürün de beklentilerinizi karşılar umarım. Hayırlı geceler.Teşekkürler hocam. Lenovo monitörde karar kıldım yardımlarınız için teşekkürler. bugün 2 ürünü sizin sayenizde aldım diyebilirim hocam. Uğur hocam zaten herkese her zaman yardım ediyor olmasa bir şey alamazdık herhalde. tekrardan zaman ayırıp yardım ettiğiniz için teşekkürler.
Eyvallah, hayırlı olsun diyorum. Ürünler gelince +/- yorumlarınızı ilk izlenim olarak paylaşırsanız diğer kullanıcılara faydalı olur.Teşekkürler hocam. Lenovo monitörde karar kıldım yardımlarınız için teşekkürler. bugün 2 ürünü sizin sayenizde aldım diyebilirim hocam. Uğur hocam zaten herkese her zaman yardım ediyor olmasa bir şey alamazdık herhalde. tekrardan zaman ayırıp yardım ettiğiniz için teşekkürler.