Monitör

3miRun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba. Ben sadece monitör önereceğim kendimde kullandığım Lenovo G27C-10. Ben şahsen memnunum Curved bir monitör ve çok ince. Parlaklığı çok fazla o yüzden ben genelde Low Blue Light özelliğini(En düşük ışık ve göz ağrıtmayan sarı ışık modu) açıp kullanıyorum. Çünkü günde yaklaşık 8-9 saat oyun oynayan birisi olarak en yüksek parlaklık göz ağrıtabiliyor ancak bu modu açtığınız zaman sadece hafif bir yorgunluk oluyor. Özelliklerini saymak gerekirse 165hz, AMD Premium Freesync mevcut. Menüsü gayet basit. monitör yukarı aşağı veya ekranı yukarı aşağı oynatabiliyorsunuz ancak yan yada sağa sola dönmüyor. Bu zamana kadar karşılaştığım 2 sorunu var. 1.si kutusunun içinden HDMI kablosu çıkıyor display port değil. Ve eğer DP değilde HDMI kullanırsanız sadece dikkatli baktığınız zaman hafif bir ghosting olduğunu farkediyorsunuz ki bu öyle kolay kolay görülebilecek derecede değil. İçinde kendi hoparlörü bulunmuyor ancak kulaklık veya hoparlörünüzü PC girişi yerine monitöre takarsanız da ses veriyor ki bu benim en sevdiğim özelliklerden biri, istediğim zaman hoparlör, istediğim zaman kulaklıktan ses alabiliyorum (ses ayarlarından). Ben şahsen tavsiye ederim eğer hala bir sorun varsa sorabilirsin. Bu arada sizin baktığınız monitörden iyi veya kötü demiyorum çünkü Gamepower İntense kullanmadım, kullanmadığım içinde sadece özelliklerine bakıp yorum yapmam olmaz.

Arista' Alıntı:
Merhabalar herkese. Ben monitör almayı düşünüyorum aklım da https://www.incehesap.com/gamepower-intense-x20-165hz-gaming-monitor-fiyati-45488/ şu monitör var. 2000 Tl civarı olsun sizin önerebileceğiniz monitörler var mı?

Tasarım olarak da neredeyse aynı.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
GamePower, GameBooster, Rampage vs. gibi markalardan monitör önerisi yapmam. Eğer çok kısır bütçe yoksa ve o fiyata daha iyi bir markadan ürünü yoksa önermem.

Kullanıcının önerdiği Lenovo ürün gayet iyi bir ürün ama benim başka alternatif önerilerim olacak.
IPS panel daha iyi görsel deneyim sağlar size. Zaten VA ve IPS panel renk konusunda iyi ürünler ama IPS panel VA panelden daha iyi bir panel türü ve IPS paneller artık hız konusunda çok daha başarılı bir noktada. Size tavsiyem IPS panel ürün alın ama yok ben Curved istiyorum derseniz VA ama yine alternatif ürün önerilerim olur size. Örnek olarak sizin de bulduğunuz ve bana özelden attığınız Asus ROG Strix XG27VQ 27" 144Hz 1ms VA Panel - 2.299 TL bu ürün.

KS

Arista

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
GamePower, GameBooster, Rampage vs. gibi markalardan monitör önerisi yapmam. Eğer çok kısır bütçe yoksa ve o fiyata daha iyi bir markadan ürünü yoksa önermem.

Kullanıcının önerdiği Lenovo ürün gayet iyi bir ürün ama benim başka alternatif önerilerim olacak.
IPS panel daha iyi görsel deneyim sağlar size. Zaten VA ve IPS panel renk konusunda iyi ürünler ama IPS panel VA panelden daha iyi bir panel türü ve IPS paneller artık hız konusunda çok daha başarılı bir noktada. Size tavsiyem IPS panel ürün alın ama yok ben Curved istiyorum derseniz VA ama yine alternatif ürün önerilerim olur size. Örnek olarak sizin de bulduğunuz ve bana özelden attığınız Asus ROG Strix XG27VQ 27" 144Hz 1ms VA Panel - 2.299 TL bu ürün.

[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Cuma günü ince hesaptan indirim oluyo[/font][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]r o zaman almayı düşünüyorum. İndirim bekliyim diyorum. Öyle yaps[/font][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]am mantıklı olur mu?[/font]

ugur.gozaydin' Alıntı:

Curved le düz panel arasında ki fark ne peki. Çoğu kişi curved daha iyi diyor. Onlar da ıps paneller yok mu?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
IPS panelde Cuved yok gibi bir şey genelde düz panel olur. Sebebi IPS panelde renkler ön plana çıktığında kavis pek istenen bir şey değildir. Curved panelde odak noktanız genelde ekranın tam ortası olur bu yüzden genelde rekabetçi oyuncular tarafından tercih edilirler.

Bu arada bekleyerek güzelim ASUS XG27VQ indirimini kaçırdınız. 2299 TL idi şuan 3.5-4K fiyatlardan aşağı yok.

KS

Arista

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
IPS panelde Cuved yok gibi bir şey genelde düz panel olur. Sebebi IPS panelde renkler ön plana çıktığında kavis pek istenen bir şey değildir. Curved panelde odak noktanız genelde ekranın tam ortası olur bu yüzden genelde rekabetçi oyuncular tarafından tercih edilirler.

Bu arada bekleyerek güzelim ASUS XG27VQ indirimini kaçırdınız. 2299 TL idi şuan 3.5-4K fiyatlardan aşağı yok.

Şağlık olsun ya cuma günü ince hesap ta indirim olacak. oradan güzel bir indirim olursa alırım artık monitör. ^_^ o zaman ıps modellere bakim ben

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Tamamdır Cuma indirimlerine kadar yani yarına kadar açık kalacak konu yazarsınız duruma göre bakarız.

İyi akşamlar...

KS

Arista

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
Tamamdır Cuma indirimlerine kadar yani yarına kadar açık kalacak konu yazarsınız duruma göre bakarız.

İyi akşamlar...

tamamdır iyi akşamlar sen de bakarsan sevinirim saat 22:00 da olacak indirim 2000 TL civarı alabilrim. saat 20.00 da başlayacak ama 22:00 da satın alınacak ürünler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri