Merhabalar herkese. Ben monitör almayı düşünüyorum aklım da https://www.incehesap.com/gamepower-intense-x20-165hz-gaming-monitor-fiyati-45488/ şu monitör var. 2000 Tl civarı olsun sizin önerebileceğiniz monitörler var mı?
Arista' Alıntı:Merhabalar herkese. Ben monitör almayı düşünüyorum aklım da https://www.incehesap.com/gamepower-intense-x20-165hz-gaming-monitor-fiyati-45488/ şu monitör var. 2000 Tl civarı olsun sizin önerebileceğiniz monitörler var mı?
ugur.gozaydin' Alıntı:GamePower, GameBooster, Rampage vs. gibi markalardan monitör önerisi yapmam. Eğer çok kısır bütçe yoksa ve o fiyata daha iyi bir markadan ürünü yoksa önermem.
Kullanıcının önerdiği Lenovo ürün gayet iyi bir ürün ama benim başka alternatif önerilerim olacak.
IPS panel daha iyi görsel deneyim sağlar size. Zaten VA ve IPS panel renk konusunda iyi ürünler ama IPS panel VA panelden daha iyi bir panel türü ve IPS paneller artık hız konusunda çok daha başarılı bir noktada. Size tavsiyem IPS panel ürün alın ama yok ben Curved istiyorum derseniz VA ama yine alternatif ürün önerilerim olur size. Örnek olarak sizin de bulduğunuz ve bana özelden attığınız Asus ROG Strix XG27VQ 27" 144Hz 1ms VA Panel - 2.299 TL bu ürün.
- AOC 27G2U 27" 144Hz 1ms IPS - 1.899 TL
- Lenovo G27-20 27" 144 Hz 1ms IPS - 1.938 TL
- iiyama G-Master G2770HSU-B1 27" 0.8ms 165Hz IPS - 1.999 TL
ugur.gozaydin' Alıntı:GamePower, GameBooster, Rampage vs. gibi markalardan monitör önerisi yapmam. Eğer çok kısır bütçe yoksa ve o fiyata daha iyi bir markadan ürünü yoksa önermem.
Kullanıcının önerdiği Lenovo ürün gayet iyi bir ürün ama benim başka alternatif önerilerim olacak.
IPS panel daha iyi görsel deneyim sağlar size. Zaten VA ve IPS panel renk konusunda iyi ürünler ama IPS panel VA panelden daha iyi bir panel türü ve IPS paneller artık hız konusunda çok daha başarılı bir noktada. Size tavsiyem IPS panel ürün alın ama yok ben Curved istiyorum derseniz VA ama yine alternatif ürün önerilerim olur size. Örnek olarak sizin de bulduğunuz ve bana özelden attığınız Asus ROG Strix XG27VQ 27" 144Hz 1ms VA Panel - 2.299 TL bu ürün.
- AOC 27G2U 27" 144Hz 1ms IPS - 1.899 TL
- Lenovo G27-20 27" 144 Hz 1ms IPS - 1.938 TL
- iiyama G-Master G2770HSU-B1 27" 0.8ms 165Hz IPS - 1.999 TL
ugur.gozaydin' Alıntı:IPS panelde Cuved yok gibi bir şey genelde düz panel olur. Sebebi IPS panelde renkler ön plana çıktığında kavis pek istenen bir şey değildir. Curved panelde odak noktanız genelde ekranın tam ortası olur bu yüzden genelde rekabetçi oyuncular tarafından tercih edilirler.
Bu arada bekleyerek güzelim ASUS XG27VQ indirimini kaçırdınız. 2299 TL idi şuan 3.5-4K fiyatlardan aşağı yok.
ugur.gozaydin' Alıntı:Tamamdır Cuma indirimlerine kadar yani yarına kadar açık kalacak konu yazarsınız duruma göre bakarız.
İyi akşamlar...