monitörde kararsızım yardımcı olabilir mısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

srknunl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaslar herkese merhaba , 2k monitör alacağım kullanım amacım xbox series x ve hafta içi gündüz de sabah 9 aksam 6 iş için bağlantı ( ama iş grafikerlik falan filan gibi monitörden performans bekledıgım bı ıs degil sadece oyun icin performans istiyorum monitörden) - msi optix mag 274qrf hedefimdeki monitördü ancak alsam bile ıcımde hep bı çok pahalı olduğu hissi kalacagı icin sizce (su ankı fiyatı 4.450 ) almalı mıyım yoksa viewsonic vx2758 gibi bir monitörde benim işimi görürü mü?  ( fiyatı 2.870)  ( her ikisi de ips ve 2k yardımlarınızı bekliyorum) 

Ayrıca varsa msi ın fiyatının altında kalan veya viewsonic in üstünde  olan tavsiye de ederseniz sevinirim 

teşekkür ederim herkese iyi pazarlar...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
MSI markasının çoğu monitöründe konsollar için özel bir sinyal aktarım teknolojisi var. Görüntüyü daha yüksek çözünürlükte alıp sıkıştırıyorlar ve size biraz daha keskin bir görsellik sunuyorlar. O paraya değer diyemem ama o Viewsonic ürüne de düşmeyin. Arada uçurum var.

Size konsol için ürün önerisinde bulunabilirim ancak bana maksimumda bir boyut belirtin. Benim tavsiyem monitör olarak 32" boyut seçin. Konsol oyunculuğuna ideal çözünürlük bu olacaktır.

KS

srknunl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam 32 İnc ıstemememın sebebi ıs icin kullanırken çift ekran kullanıyor oluşum ( laptop ekranım ve almış olacağım monitör) ve masamda çokta fazla yerımın olmayısı, şu anda 32 ınclık bı tv ıle kullanıoyorum, fiyat aralığı olarak msı ın fiyatına kadar cıkabılırım , tavsıyelrınız benim icin önemli ( konsolda sanırım hdr de önemli bı etken seçim acısından) , dedılerınızı dikkate alacagım oncelıklı 27 ama 32 derseniz kesınıkle önereceğiniz monitörler arasında  belirtin teşekkür ederim..

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
HDR deneyimi için minimum 600 Nit parlaklığa sahip bir monitör almanız gerek. İdeal HDR deneyimi 1000 Nit parlaklıktan sonra başlar. Yani monitörlerdeki HDR etiketine takılmayın. İdeali minimum en kötü şartta 600 Nit parlaklık olmasıdır. 27" 2K IPS iyi bir ürün önerisi yapacağım size.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Dell S2721DGFA 27" 165Hz 1ms QHD Nano IPS Panel - 4.585 TL - Oldukça başarılı bir Nano IPS panele sahiptir. 400 Nit Parlaklığa sahip ki zaten üzerinde çok fazla ürün yok piyasada ki olanlarda çok pahalı. Zaten piyasada ürünler genelde 300-350 Nit arasında. Yani bu ürün çok başarılı bu konuda. 10 Bit paneli var buda Nano IPS artısı ile beraber çok geniş bir renk gamutu sunuyor. DELL markası garanti konusunda piyasadaki en iyi üreticidir. 1 adet piksel hatası bile olsa birebir panel değişimi ve pek artı yönde servis hizmeti sunuyor. Bulduğunuz MSI ürün dahil piyasada bu bütçeye önerebileceğim en iyi 2K kaliteli panel + hız ve deneyim sunan monitör bu. Zaten bu monitörü çok öneriyorum daha şikayet eden olmadı.

Daha altında ise Gigabyte G27Q-EK 27” 144Hz 1ms QHD IPS Panel - 3.655 TL bu ürünü öneririm. Gerçek 8 Bit panele sahip. Yukarıdaki ürün kadar olmasa da en az onun kadar kaliteli görsel deneyimi sunar. 435Nit parlaklığa sahip. Buda başarılı bir değer. Konsol için daha alt bütçede önerebileceğim en iyi 2K çözünürlüklü üründür diyebilirim.

2 monitörde gayet kaliteli kararı size bırakıyorum. Ben iki ürünü de kendime alacak olsam seçerdim. Bütçem arada seçim sebebi olurdu.

DELL ürünü arada 3500-4000 TL aralığına iniyor. Eğer dolar saçmalığına takılmazsanız bekleyebilirsiniz.

KS

srknunl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam cok teşekkürler bu ıkısınden bırını alacagım , keske dell urununu 15 gun once falan yakalayabılseymısım, ianılmaz bı fark yoksa ıkınsıncıne de bakarım hoca ama bı 1 haftaya falan bı ındırım olursa 4000 e kadar İnerse kesinlikle ılk tavsiyenize yönelirim.  aslında https://www.azaraks.com.tr/dell-27-...=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma 4000 gibi ama hiç bılmedıgım bı yer bilemiyorum..

Emeğinize sağlık...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Azaraks kaliteli bir firmadır. Bilindik bir yer yani şüpheniz olmasın.

Aralarında seçim yapmaya değecek farklar var. O yüzden alabiliyorsanız DELL ürünü tercih edin.

KS

srknunl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam cok büyük ıhtımalle dell ı alacağım  teşekkür ederim tekrar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri