Hocam monitöre bir zararı olur mu?Bazıları dediğiniz gibi bastırarak geçtiğini falan söylüyor ama o da kesin yöntem değil ve bunun çözümü olduğunu sanmıyorum ve internette bu pixellerin çoğalabileceğinden bahsedilmiş. Başka yöntem olarak pixele farklı farklı renkler ile ilgili bir uygulama bahsedilmiş. Bu siteden aşağı inip launch kısmına tıklayın sonra sağ alttan tam ekran yapın , oradaki kareyi kırmızı nokta olan kısma getirin. 10DK veya daha fazla belki de az zamanda da düzelebilir bekleyin belki işe yarar. Bende bu yöntemi bir siteden okudum.
Uygulamanın zararı olacağını sanmıyorum ama kırmızı noktadan bahsediyorsanız ne kadar doğru bilmemekle beraber çoğalabilir diye bir bilgi verilmiş eğer böyle olursa monitörde daha çok kırmızı nokta olması kötü olur.Hocam monitöre bir zararı olur mu?
hocam ortalama 15 dakika bekledim yine bir değişiklik olmadıUygulamanın zararı olacağını sanmıyorum ama kırmızı noktadan bahsediyorsanız ne kadar doğru bilmemekle beraber çoğalabilir diye bir bilgi verilmiş eğer böyle olursa monitörde daha çok kırmızı nokta olması kötü olur.
Kesin işe yarayacak diye bir şey yok zaten ama düzelebilir diye yöntem belirtmişlerdi.hocam ortalama 15 dakika bekledim yine bir değişiklik olmadı
Bu ölü pixel değilmi ?Hocam monitörde 1 tane kırmızı nokta var internette kısa bir araştırmadan sonra hafifce bastırırsak geçebilecegini soylediler dedikleri gibi hafifce bastırdım ama bir etkisi olmadı ne yaparsam geçer?
Ölü pixel siyah oluyor direk renkler gidiyor. Bunda alt renklerle alakalı bir durum var diye biliyorum yeşil , mavi yada kırmızı falan oluyor.Bu ölü pixel değilmi ?