Monitorde yardım edermisinz

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu söylediğin Digital Vibrance donanımsal bir özellik değil NVIDIA ekran kartlarının yazılımında var bu özellik ama bu monitörde buna ihtiyacın olmayak sRGB destekli bu monitör renk gösterimi konusunda çok büyük bir skalaya sahip bir sıkıntısı yok yani ayrıca VA panel olduğuğu için canlıklık konusunda en iyi panellerin başında gelir siyahları tam siyah beyazları tam beyaz gösterir. Canlı yani merak etme ihtiyacın olmaz o ayara.

KS

Mustafa3131xz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Adamsın reis iyiki allah sizin gibi insanlar yaratmış yurdumun ülkesine iyiki varsınız Eyvallah MSİYI ALICAM SON KARARIM :D BİDE REİS SU qpBilisim varya ordan alıcam attım hatta yukarda Güvenlimidir

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Güvenlidir sıkıntı yok. teknobiyotik, itopya, qb bilişim aklıma şuan diğerleri gelmiyor bunlar güvenli yapabilirsin alışverişini.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Mustafa3131xz' Alıntı:
Adamsın reis iyiki allah sizin gibi insanlar yaratmış yurdumun ülkesine iyiki varsınız Eyvallah  MSİYI ALICAM SON KARARIM :D BİDE REİS SU  qpBilisim varya ordan alıcam attım hatta yukarda  Güvenlimidir

QP bilişim iş ortaklarımızdan Mustafacım rahatlıkla alışveriş yapabilirsin :)

KS

Mustafa3131xz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
MSI al daha yeni bir ürün ve daha şık ve gösterişli ayrıcı genel özellikleri aynı. ASUS 'da güzel ama MSI Curved ve Curved oyunlarda çok keyifli oluyor. Sen kararını MSI 'dan yana kullan pişman etmez merak etme.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Mustafa3131xz' Alıntı:
UGUR HOCAM VİDODOLARDAN FELANDA BAKTIMDA PEK AKICILIK GÖRMEDİM            ASUSMU ALSAM Kİ ACABA SENCE

Akıcılık derken neden bahsediyorsun mustafa ? Ürün gayet güzel verdiği performans senin pcne göre değişicektir

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Aynen akıcılıktan kastın nedir? Monitöre bağlı akıcılık ile (FPS olayını kastediyorsun diye düşünüyorum) bir eksi veya artı yönü yoktur. O olay tamamen ekran kartına bağlı ne tür bir video o dediğin bir link at bakalım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Senin dediğin olay pixel dizilimi geçiş akışı bunu öyle bakarak anlayamazsın. Özel bir yazılım ile bakılıyor bu olaya ki tam olarak açılımı şu. Her 2.5 cm karaye düşen pixsel sayısı bu olayaz ve ne kadar sık olursa o kadar hızlı geçişler olur milisaniye bazında ki insan gözü ile 1 milisaniyede geçen pixelleri göremezsin. Yani seni birebir etkileyen bir olay yok burada. Aynı fiyat bandında ki rakiplerinden sadece ortalama %7 seviyesinde bir pixel sayısı kaybı var ve senin gözle anlayabileceğin bir olay değil bu. Al artık şu monitörü konu fazla uzadı. :D Pişman olursan parasını ben vericem ya. :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri