Monitörümün Ekranını Bezle Sildikçe Işık Sızması Artıyor

bioh

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Selam Dostlar,

ViewSonic XG2405 monitörüm var ve ekran siyah olunca yakından sol taraftan 1 bölgede, uzaklaşınca monitörün etrafında ufak, geniş bölgelerde 4-6 tane ışık sızması var.

Bezle silince arttı. Önceden sadece soldaki vardı. Neden acaba? Nasıl çözüm bulabilirim?

Moderatörün son düzenlenenleri:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Panelde montaj sıkıntısı olabilir. Panele az biraz baskı uygulayınca sorun olmuş gibi. Servis ile çözersiniz fiziksel bir sorun.

KS

bioh

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Panelde montaj sıkıntısı olabilir. Panele az biraz baskı uygulayınca sorun olmuş gibi. Servis ile çözersiniz fiziksel bir sorun.
Ben bunu 2. el almıştım. 12 ay garantisi var ama. 2. el almam sorun yaratmaz değil mi?
Bir de ışık sızması çok sıkıntı yaratmazsa götürmeye gerek var mı? Oturduğum açıdan biri net sadece.
Bir de IPS Glow olma şansı var mı? İlk başta tek açıdan kontrol ettiğim için görememişte olabilirim diğerlerini.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ben bunu 2. el almıştım. 12 ay garantisi var ama. 2. el almam sorun yaratmaz değil mi?
Bir de ışık sızması çok sıkıntı yaratmazsa götürmeye gerek var mı? Oturduğum açıdan biri net sadece.
Bir de IPS Glow olma şansı var mı? İlk başta tek açıdan kontrol ettiğim için görememişte olabilirim diğerlerini.
IPS Glow yada panel ışık sızmaları siz ekranı silince dağılmaz. Panelde sorun var bariz belli. Aldığınız kişi monitörü düşürmüş olabilir. Böyle olması sorun değil ama ileride daha başka aydınlatma sorunları olabilir panalde.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri