Monster 24.1 ısı değerleri

Yusuf Krd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba hocam laptop prizdeyken oyun oynarken sıcaklık hep 86 dereceye çıkıyor grafikleri düşüyorum fps artıyor derece inmiyor fpsi düşüyorum yine düşmüyor sıcaklık değerleri normalmi 3060 için normal kullanımda sessiz modda 41 gecmiyo zarar verir mi laptopa bide 86 ne üstü ne altı sadece 86 afterbunerlada denedim oyundan çıktığım gibi 70e düşüyor

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
Hocam laptoplarda bu tür dereceler zarar vermez. Küçücük alanda bu denli güçlü bileşenleri soğutmak kolay değil:) Fakat yılda bir monster bakımına götürmeyi unutmayın. Böylelikle bileşenlere zarar gelmez, ısı artmaz.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Sıcaklıklar çok yüksek değil , laptoplar için normal kabul edilebilir. Kaliteli bir macun değişimi ve fanlı laptop tutucu ile sıcaklıklarınızı biraz daha düşürebilirsiniz. Keyifli forumlar.
Termal macun tavsiyem mx4

Challenger

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekran kartı mı işlemci değerler? Eğer işlemci ise bence iyi, benim MSI laptop 95 dereceleri görüyordu :D

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
Belki macun yenilemek fan temizletmek biraz etkili olur. Fakat laptopların özelliği bu; ısınıyorlar.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Merhaba hocam laptop prizdeyken oyun oynarken sıcaklık hep 86 dereceye çıkıyor grafikleri düşüyorum fps artıyor derece inmiyor fpsi düşüyorum yine düşmüyor sıcaklık değerleri normalmi 3060 için normal kullanımda sessiz modda 41 gecmiyo zarar verir mi laptopa bide 86 ne üstü ne altı sadece 86 afterbunerlada denedim oyundan çıktığım gibi 70e düşüyor
Normal sayılır aşırı yüksek sıcaklıklar yok bu sınıfta bir laptop için. bence eğer cihaz en az 2 yıllık değilse macun ve temizliğe gerek yok.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri