Monster abra a5 v9.2 BIOS ekranına nasıl girebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rıza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler başlıktada belirttiğim gibi monster abra a5 v9.2 laptop kullanıyorum BIOS ekranına girmek istiyorum ama bir türlü başaramıyorum pc yi açarken F2 tuşuna basıp bırakıyorum olmuyor nasıl girebilirim acaba BIOS ekranına?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu ikisinden birisi değilse başka bir tuş olma ihtimali güncel sistemlerde yok ki güncel bir sisteminiz var. Klavyeniz algılamıyor olabilir yada Monster farklı bir tuş ataması yapmıştır ama sanmıyorum. Marka ile görüşün.

Ayrıca Windows üzerinden giriş yapmak için aşağıdaki işlemleri deneyebilirsiniz.
  1. Başlat > Aç/Kapa > Yeniden Başlat seçeneğine klavyeden "Shift" tuşuna basılı tutarak basın.
  2. Sistem kapanıp tekrar yeniden başlayana kadar basılı tutmaya devam edin.
  3. Bir ekran açılacak Sorun Gider > Gelişmiş Seçenekler > UEFI Donanım Yazılımı > "Yeniden Başlat adımları uygulanarak BIOS Menüsüne giriş yapılabilir" bu seçenek ile BIOS 'a giriş yapması gerekir sistemin.

KS

Rıza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Bu ikisinden birisi değilse başka bir tuş olma ihtimali güncel sistemlerde yok ki güncel bir sisteminiz var. Klavyeniz algılamıyor olabilir yada Monster farklı bir tuş ataması yapmıştır ama sanmıyorum. Marka ile görüşün.

Ayrıca Windows üzerinden giriş yapmak için aşağıdaki işlemleri deneyebilirsiniz.
  1. Başlat > Aç/Kapa > Yeniden Başlat seçeneğine klavyeden "Shift" tuşuna basılı tutarak basın.
  2. Sistem kapanıp tekrar yeniden başlayana kadar basılı tutmaya devam edin.
  3. Bir ekran açılacak Sorun Gider > Gelişmiş Seçenekler > UEFI Donanım Yazılımı > "Yeniden Başlat adımları uygulanarak BIOS Menüsüne giriş yapılabilir" bu seçenek ile BIOS 'a giriş yapması gerekir sistemin.
Çok teşekkür ederim sayenizde başardım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Eğer Windows üzerinden girdiyseniz tuş ile girmeyi başaramadıysanız sorun vardır cihazda onu bir Monster ile görüşün derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri