freesync ve g-sync desteği ve ayarlanabilir yapısı sebebiyle güzel geldi bu fiyata aynı özelliklerde başka bir öneriniz var mı ?
Hayir paneli cok kotu max butce nedir?freesync ve g-sync desteği ve ayarlanabilir yapısı sebebiyle güzel geldi bu fiyata aynı özelliklerde başka bir öneriniz var mı ?
ürünle benzer bütçe hocamHayir paneli cok kotu max butce nedir?
sebebi nedir hocam bilmediğim için soruyorumHayır dandik bir monitördür.
Kalitesiz parçaları bulunuyor. Baş ağrıtır ileride. Vp249qgr veya msi g2412 modeline bakabilirsin.ürünle benzer bütçe hocam
sebebi nedir hocam bilmediğim için soruyorum
Kalitesiz parçaları bulunuyor. Baş ağrıtır ileride. Vp249qgr veya msi g2412 modeline bakabilirsin.
hocam söylediğiniz monitörde ggsync yok sanırım nvidia ekran kartı alacağım249qgr oneririm
Freesync üzerinden gsync açılabiliyor. Sıkıntı yok.hocam söylediğiniz monitörde ggsync yok sanırım nvidia ekran kartı alacağım
teşekkür ederim cevaplarınız için acaba onu nasıl yapacağımı anlatan video vs var mı ?Freesync üzerinden gsync açılabiliyor. Sıkıntı yok.
Tabii çok kolay zaten.teşekkür ederim cevaplarınız için acaba onu nasıl yapacağımı anlatan video vs var mı ?
Pivot arıyorsan buna bak;
![]()
GameBooster GB-2419FF 23.8" 180Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GameBooster GB-2419FF 23.8" 180Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GB-2419FF ITOPYA'dawww.itopya.com
Yoksa asus tuf 249qgr al
hocalarım önerdiğiniz monitörü aldım ama çok fazla ışık sızması var bu kadar olduğunu bilmiyorum siyah ekranda resmen sinir bozucu bir görüntü veriyorTabii çok kolay zaten.
Işık sızması değil bu ips glow. Ghostingsiz oyun istiyorsan mecbur katlanmalısın veya bütçeyi 40k yapıp oled de alabilirsinhocalarım önerdiğiniz monitörü aldım ama çok fazla ışık sızması var bu kadar olduğunu bilmiyorum siyah ekranda resmen sinir bozucu bir görüntü veriyor
Ekli dosyayı görüntüle 26976
tabiki kameradan çektiğim için farklılık var bu kadar gözükmüyor fakat rahatsız edecek kadar çok sızma var diğer renklerde problem değil ama siyah renk facia
Hayırlı olsun, denildiği gibi bu ips glow.hocalarım önerdiğiniz monitörü aldım ama çok fazla ışık sızması var bu kadar olduğunu bilmiyorum siyah ekranda resmen sinir bozucu bir görüntü veriyor
Ekli dosyayı görüntüle 26976
tabiki kameradan çektiğim için farklılık var bu kadar gözükmüyor fakat rahatsız edecek kadar çok sızma var diğer renklerde problem değil ama siyah renk facia