Monster Ips Monitör Alınır Mı ?

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Hayır dandik bir monitördür.

KS

Teolojik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Pivot arıyorsan buna bak;

Yoksa asus tuf 249qgr al
Tabii çok kolay zaten.

hocalarım önerdiğiniz monitörü aldım ama çok fazla ışık sızması var bu kadar olduğunu bilmiyorum siyah ekranda resmen sinir bozucu bir görüntü veriyor

59FED34B-22C8-4210-BAA9-038B5FC7CC31.jpeg

tabiki kameradan çektiğim için farklılık var bu kadar gözükmüyor fakat rahatsız edecek kadar çok sızma var diğer renklerde problem değil ama siyah renk facia

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
hocalarım önerdiğiniz monitörü aldım ama çok fazla ışık sızması var bu kadar olduğunu bilmiyorum siyah ekranda resmen sinir bozucu bir görüntü veriyor

Ekli dosyayı görüntüle 26976
tabiki kameradan çektiğim için farklılık var bu kadar gözükmüyor fakat rahatsız edecek kadar çok sızma var diğer renklerde problem değil ama siyah renk facia
Işık sızması değil bu ips glow. Ghostingsiz oyun istiyorsan mecbur katlanmalısın veya bütçeyi 40k yapıp oled de alabilirsin :D

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986

Ekli dosyayı görüntüle 26976
Hayırlı olsun, denildiği gibi bu ips glow.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri