Monster yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gorkem021

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır laptop almak için araştırma yapıyorum da şu rtx30'lu laptoplara yorumlarda ve videolarda izlediğim kadarıyla güvenemedim bir türlü. Laptopu oyun oynamak amaçlı alacağım başka bir niyetim yok. O halde niye masaüstü almıyorsun diyen arkadaşlar da olacaktır çok haklılar sebebini bende bilmiyorum ve sistem toplamayı da beceremiyorum. Ama hazır sistem önerileri varsa onlara da açığım. Lafı çok uzatmayayım Monster'ın şu 2 laptopu arasında kaldım. Yardımcı olursanız memnun olurum. Kafam bayağı karışık. Bütçe max 15000

https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-3/

https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v22-1/

LordGrimTR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sistemi laptop olarak mı alacaksınız masaüstü mü kesin bir şey söylerseniz daha iyi olur bende önerimi ona göre yapayım.

LordGrimTR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İkinci düşündüğünüz laptop az farkla daha iyidir. Monster Tulpar T7 V22.1

İ7-10870 işlemcisinin tek sorunu fazla ısınmasıdır ki bu ısı yüzünden ekran kartıda olması gerekenin az bir şey daha üstünde ısınıyor ama bu sorun iyi bir laptop soğutucusu ile çözülebilir ki laptoplarda ısınma sorunları çok normal.

Düşündüğünüz ilk laptop'da işlemci olarak İ7-10750H kullanılmış İ7-10870 ile arasında oyun içi yaklaşık 10-30FPS fark gösteriyor ki 30FPS az değil oyun içi performansı etkiler. İkinci olarak ekran çözünürlüğü Tulpar T7 V20.3 laptop'da 1080p 144Hz olmasına karşın Tulpar T7 V22.1 laptop'da 2K çözünürlük ve 165Hz ekran yenileme hızı vardır. 2. Laptop daha iyidir.

KS

gorkem021

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Peki bu laptopta dar boğaz olayı olur mu? Ekran kartı 6gb olduğu için? Bir de acaba sizin başka önerebileceğiniz bu fiyat aralığında laptop var mı? Kusura bakmayın biraz fazla soru soruyorum.

LordGrimTR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hiç merak etmeyin darboğaz olmaz ki 6GB olması ile bir alakası yoktur darboğaz olmasının. Önerebilirim ama bu kadar iyi olmaz size kalmış.

KS

gorkem021

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Anladım teşekkür ederim cevaplarınız için. Bunların arasından tercih yapacağım büyük ihtimalle.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
10870H ürünü alınabilir o işlemci kombini ile bende öneririm.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri