Hangi vida amaDenk gelmiş gözüküyor. 2 Vidasını sıkınca oturur oraya o
Birsuru siyah varOranın vidaları benim bildiğim kasanın üstünde oluyor kasa da siyah renk büyük ihtimalle siyah olan vidayı takmanız gerekir. Biraz yamuk gibi duruyor ama büyük ihtimalle vidayı sıkınca oturacaktır.
Vida sokmedim kiFotoğrafta 2 tane siyah var. Oradan hangi vidayı söktüğünüzü hatırlamıyor musunuz ?
Hazır sistem galiba. Sistemi test ettikleri için onlar sökmüşler ama sen takacağın için geri takmamışlar büyük ihtimalle. Dediğim gibi aynı renk olan vida takılmalı diye biliyorum. Fotoğrafta 2 tane gözüküyor.Vida sokmedim ki
Kanka ben hddyi nere takıcam ya onu takmak için slot yokSiyah renk olması lazım. Oraya farklı renk vida yapmazlar kolay kolay. Boş slotlardan birinde vidaları dene direkt. Hangisi oluyorsa onunla montajı yap.
Ekran kartı konusunda da çok sert şekilde öyle durmuyordur. Vidayı takarken yerini bulur o slota düzgün taktıysan.
Kanka ben hddyi nere takıcam ya onu takmak için slot yok
3 adet siyah küçük vida vardı 2 si ekran kartına birine metal plakayu sabitlemek için taktım ekran kartı ağır olduğundan soket onu az tasiyamiyo gibi geldi taşıyıcı alacağım montajı yaptımHero sistem aldım klips e oturdu tık sesi geldi ama vidalar olmjyor
Yanlış vidayı taktiğin için geri soketten çıkmadı3 adet siyah küçük vida vardı 2 si ekran kartına birine metal plakayu sabitlemek için taktım ekran kartı ağır olduğundan soket onu az tasiyamiyo gibi geldi taşıyıcı alacağım montajı yaptım
Tornavidanin arkasiyla vurarak çıkarttım dün cebellestim bayaYanlış vidayı taktiğin için geri soketten çıkmadı