Mousepad ile alakalı olabilirYeni aldığım mouse masa ve kitap üzerinde çalışıyor ama mousepad üzerinde çalışmıyor.Bu durumdan çok sıkıldım sebebini bi türlü anlamıyorum ürünün yorumlarında inceleme videolarında hiçbir sıkıntı yok Mouse asus m3
hocam daha öncede yazmıştım çok mousepad değiştim farklı mouseler denedim o mousepad de herhangi bi problem yok arada çalışıyor arada çalışmıyorMousepad ile alakalı olabilir
Zaten sensörü kötü bir mouse
bilmiyorum hocam ürün yorumlarında böyle bi problem yok ürünü servise göndersem yapabilecekleri bişey var mı onu da bilmiyorumYüksek ihtimalle kullanilan sensördendir
Göndermeyi deneyin ama sensör aynı olucak sonuçtabilmiyorum hocam ürün yorumlarında böyle bi problem yok ürünü servise göndersem yapabilecekleri bişey var mı onu da bilmiyorum
Hocam sormanız gereken yer burası değil. Yeni konu açınmerhaba şuan nasıl soru sorabiliceğimi bilmediğimden dolayı burdan soracağım benim bilgisayrım lenovo y550 ve bu bilgisyarı 2020 de aldım bu bilgisyar 2009 çıkışlı ben bu bilgisyardan eskisi gibi performans alamıyorum mesela eskiden roblox pes 13 gibi oyunları rahatlıkla oynatırken şimid açamıyorum bile ne yapabilirim
şansımı deneyeyim yineGöndermeyi deneyin ama sensör aynı olucak sonuçta