Mouse Çalışmıyor

SerkanT

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Yeni aldığım mouse masa ve kitap üzerinde çalışıyor ama mousepad üzerinde çalışmıyor.Bu durumdan çok sıkıldım sebebini bi türlü anlamıyorum ürünün yorumlarında inceleme videolarında hiçbir sıkıntı yok Mouse asus m3

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Yeni aldığım mouse masa ve kitap üzerinde çalışıyor ama mousepad üzerinde çalışmıyor.Bu durumdan çok sıkıldım sebebini bi türlü anlamıyorum ürünün yorumlarında inceleme videolarında hiçbir sıkıntı yok Mouse asus m3
Mousepad ile alakalı olabilir

Zaten sensörü kötü bir mouse

KS

SerkanT

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Mousepad ile alakalı olabilir

Zaten sensörü kötü bir mouse
hocam daha öncede yazmıştım çok mousepad değiştim farklı mouseler denedim o mousepad de herhangi bi problem yok arada çalışıyor arada çalışmıyor

Samet12123

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
merhaba şuan nasıl soru sorabiliceğimi bilmediğimden dolayı burdan soracağım benim bilgisayrım lenovo y550 ve bu bilgisyarı 2020 de aldım bu bilgisyar 2009 çıkışlı ben bu bilgisyardan eskisi gibi performans alamıyorum mesela eskiden roblox pes 13 gibi oyunları rahatlıkla oynatırken şimid açamıyorum bile ne yapabilirim

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
merhaba şuan nasıl soru sorabiliceğimi bilmediğimden dolayı burdan soracağım benim bilgisayrım lenovo y550 ve bu bilgisyarı 2020 de aldım bu bilgisyar 2009 çıkışlı ben bu bilgisyardan eskisi gibi performans alamıyorum mesela eskiden roblox pes 13 gibi oyunları rahatlıkla oynatırken şimid açamıyorum bile ne yapabilirim
Hocam sormanız gereken yer burası değil. Yeni konu açın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri