Mouse İmleci var ama Ekran siyah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EPROK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba şuan bu sorunu yaşayan pc yi formatladım ve öyle yazıyorum fakat hala bir sorunum var dün akşam pc mi Windows 10 a flashbellek üzerinden formatladım en başında çözünürlük doğal olarak kötüydü ve bende Windows update i başlattım daha sonra internetten ekran kartımın driverını indirmeye başladım tam %40 civarlarında ekran siyah oldu ve geri gelmedi allah allah dedim yaklaşık 10 dk bekledim cvp yok bende restart attım Windows logosunun altında dönen noktalar geldi sonra gitti ve bekledim bekledim hiçbirşey yok Mouse dokundum çok ufak bi anda imleç geldi ve yükleniyor işaretiyle birlikte öylece duruyordu masaüstü fln çıkmıyordu ctrl alt del de çalışmıyordu sadece imleç vardı dediğim gibi tekrardan format attım ve şuan ekran kartı driverını kurdum ve hiçbir sorun yaşamadım fakat abilerim Windows update i çalıştırmaya korkuyorum aynı sorun tekrar çıkarsa kafayı yerim internette 2009 forumlarında fln var bu sorun lütfen yardım edin Yaşım:13 ( 2009 da olan forumlarda bu bir virüs sorun donanımsal değil diyor o yüzden buraya açtım)

Kimse yokmu ya :(

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Windows update işlemi yarım kalmış ve bu sorunu bu yüzden yaşamışsınız herhangi bir sorun yok. Siyah ekran sorunu ise Windows update ekran kartı sürücüsünüde indirip kurar bazen yanlış veyahut çok eski bir sürücü kurabiliyor bu yüzden önce ekran kartını kurup sonra update başlatmak en iyisidir. Zaten sürücünüzü kurmuşsunuz update başlatabilirsiniz ama güncellemenin tamamen bitmesini bekleyin ki tekrar bir sorun yaşamayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri