Merhaba şuan bu sorunu yaşayan pc yi formatladım ve öyle yazıyorum fakat hala bir sorunum var dün akşam pc mi Windows 10 a flashbellek üzerinden formatladım en başında çözünürlük doğal olarak kötüydü ve bende Windows update i başlattım daha sonra internetten ekran kartımın driverını indirmeye başladım tam %40 civarlarında ekran siyah oldu ve geri gelmedi allah allah dedim yaklaşık 10 dk bekledim cvp yok bende restart attım Windows logosunun altında dönen noktalar geldi sonra gitti ve bekledim bekledim hiçbirşey yok Mouse dokundum çok ufak bi anda imleç geldi ve yükleniyor işaretiyle birlikte öylece duruyordu masaüstü fln çıkmıyordu ctrl alt del de çalışmıyordu sadece imleç vardı dediğim gibi tekrardan format attım ve şuan ekran kartı driverını kurdum ve hiçbir sorun yaşamadım fakat abilerim Windows update i çalıştırmaya korkuyorum aynı sorun tekrar çıkarsa kafayı yerim internette 2009 forumlarında fln var bu sorun lütfen yardım edin Yaşım:13 ( 2009 da olan forumlarda bu bir virüs sorun donanımsal değil diyor o yüzden buraya açtım)
Kimse yokmu ya
Kimse yokmu ya