Mouse takılma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Umut Altınışık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Masaüstünde ya da tarayıcıda kısacası oyun olmayan her yerde bir sorun yok ama oyuna girdiğimde lol gibi oyunlar hariç mouse anlamsız şekilde takılmaya ilerlememeye başlıyor ve canımı çok fazla sıktı duvara fırlatıcam kasayı az kaldı özellikle pubg oynamasını sevdiğim için o oyunda sinirlerim tavan.Oyuna giriyorum uçakta sorun yok atladığım anda mouse çevirdiğimde takılıyor gitmiyor aygıt yöneticisinden güç seçeneğini tikledim sorun düzelmedi.Acil yardımcı olursanız sevinirim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sorununuz muhtemelen yazılımsal. Windows ve Mouse 'unuzun yazılımı varsa güncel mi? Değilse güncelleyin ve sistemde eksik güncellemeler vs. varsa kurun.

https://gist.github.com/mmozeiko/de5d9b756bd11b77db8bf4253bed8b3e Bu sayfadaki Microsoft Visual C++ Redistributable Windows kod kütüphanelerini indirin ve kurun. Sonra tüm bu ve yukarıdakiler bitince Windows 'u yeniden başlatın ve sorunu kontrol edin.

KS

Umut Altınışık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Arka planda çalışan deamon tools utorrent driver booster msi afterburner uygulamalarını kaldırınca sorun düzeldi.Aslında i5 8. nesil işlemci kullanıyorum ve windows ssd de kurulu ama sistemi kastırıyormuş demekki oyuna girince.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Aslında böyle bir sorun olmamalı ama sorun çözüldüğüne göre başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri