Mouse Tavsiyesi

spisher

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar internette o kadar çok mouse modeli var ki insanın kafası karışıyor bende sizden tavsiye almak istedim 

- Çizim yapmak için kullanıyorum 2 boyutlu ve 3 boyutlu çizim programlar falan 
-Ergonomik olması çok önemli elime tam oturmalı saatlerce düz çizgi çizmek zorunda olduğum için el ağrıtmamalı
-Uzun süre çizim yaptığım için sessiz tık olması daha iyi ( çok önemli değil)
-Kablolu olmaması lazım sürekli kabloyla uğraşmak istemiyorum ilk tercihim kablosuzdur ama güzel bir model olursa kablolu da tercih ederim.
-120 civarlarına kadar çıkarım ama üstünü bir mouse için fazla buluyorum o fiyatlara çıkmayı düşünmüyorum

Önerilerinizi bekliyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
En fazla 120 TL civarına kablosuz ergonomik ve gerçekten kaliteli bir mouse varsa siz önerim ben hem size hem kendime alacağım. :D işin şakası bir yana dolar 6.5 TL iken bu özelliklerde bir mouse bu piyasada yok.

XPG Infarex M20 - 149.00 TL - Ergonomik ve kaliteli bir mouse ürünüdür. İşinizi fazlasıyla görecektir.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Linkteki ürün marka olarak iyi ama ürün olarak iyi değil sorun bu ve küçük olmasının sebebi bu ürünler özellikle ucuz olanları laptop cihazları için yani önerdiğim mouse ürününü alın geçin kaliteli performanslı ve ergonomik bir üründür.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri