MPRT

acunn68

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
monster aryond a32 monitör kullanıyorum bugün fark ettim monitör ayarlarında mprt özelliğini açmak için bir ayar olduğunu ben hdr yi aktif olarak kullanıyordum yalnız hdr yi açtığım zaman mprt ve özelliğini aktif edemiyorum monitörün özelliklerinde 1ms mprt olarak yazıyor size sorum mprt açmadığım zaman 1 ms tepkime süresi alamıyormuyum

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
monster aryond a32 monitör kullanıyorum bugün fark ettim monitör ayarlarında mprt özelliğini açmak için bir ayar olduğunu ben hdr yi aktif olarak kullanıyordum yalnız hdr yi açtığım zaman mprt ve özelliğini aktif edemiyorum monitörün özelliklerinde 1ms mprt olarak yazıyor size sorum mprt açmadığım zaman 1 ms tepkime süresi alamıyormuyum
Hocam belki HDR ve MPRT'yi aynı anda kullanamıyorsunuz kullanım kılavuzunu okudunuz mu yada aynı anda kullanılan bir inceleme vidosu gördünüz mü ?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Tam olarak MPRT açmayınca 1ms olmuyor mu bilmiyorum ama başka konuda Taner hocam özetlemiş. 1MS MPRT zaten 4-5MS GTG değerinde oluyormuş ama satıcılar 5ms şeklinde satamayacağı için 1MS MPRT yazıyorlarmış. Oyun oynarken genelde açılması öneriliyor galiba , belki de açınca kapalı hâline göre MS değeri az oluyordur.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Rekabetçi FPS oyunlarında mprt kullanabilirsiniz. Anlık tepki gerektirmeyen hikayeli oyunlarda HDR aktif edebilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri