Selam Arkadaşlar,
Ryzen 9 5900x
Rtx 3070
Bu sistem için 750W psu yeter mi
Ryzen 9 5900x
Rtx 3070
Bu sistem için 750W psu yeter mi
Moderatörün son düzenlenenleri:
Arkadaşım 2. El satıyor temiz beyaz psuYeterlidir hocam öneri ihtiyacı varmı bütçe belirtirseniz bakabilirim
2k bütçe var ne önerirsin psu650W ile de çalışır bu sistem sorunsuz ama ideali 750W iyi bir PSU olur. MSI markasının PSU ürünleri iyi sorun yok ancak bütçeye göre öneri yapmakta fayda var. O MSI PSU eğer 1700 TL bütçe üzerindeyse alınmaz.
NZXT 850W C850 80+ Gold - 1.957 TL - Kaliteli bir ABD markasıdır ve ürün olarak oldukça iyidir. 10 yıl garantili zaten orada da sorun yok. Başka ürün bakmanıza gerek yok, alın geçin.2k bütçe var ne önerirsin psu
Fiyat uygunsa bu ürün de fena değil aslında hocam duruma göre nzxt ya da bu ürünü değerlendirebilirsinizArkadaşım 2. El satıyor temiz beyaz psu
Güzel bir ürüne benziyor bide ryzen 9 için işlemci soğutucu kasa kombinasyon ne gider arkadaş içinNZXT 850W C850 80+ Gold - 1.957 TL - Kaliteli bir ABD markasıdır ve ürün olarak oldukça iyidir. 10 yıl garantili zaten orada da sorun yok. Başka ürün bakmanıza gerek yok, alın geçin.
Yok benim sistemim var arkadaşa topluyoruz reis imzadaki sistem bende var zaten arkadaş bakıyoruzBütçeye göre değişir soğutucu ve kasa önerim. Sizin imzanızdaki GALAHAD ve HAF500 Kasa sizde yok mu zaten? Ayrıca birde 850W Sharkoon PSU var görünüyor ki oda çok iyi bir üründür değiştirmeye bence gerek yok.
3K fiyata GALAHAD 360 veya Arctic Liquid Freezer II A-RGB 280/360 alınabilir.Yok benim sistemim var arkadaşa topluyoruz reis imzadaki sistem bende var zaten arkadaş bakıyoruz