Merhaba arkadaşlar bu 2 marka arasında Coolar Master olanı tavsiye ettiler ama fiyatı yüksek 3055tl genel olarak bu fiyat ama fsp hydro 2500tl 850w Gold sizce ne yapmalıyım acelem yok bilgisayarı yıl başından sonra toplicam. Kasa ve anakarti aldım.
5900x b550 carbon hazır şuan. Almayı düşündüğüm parçalar 3070 veya 3080 4 seri kartları bekliyorum. Ram 16 veya 32 alırım. M.2 ssd 240mm sıvı soğutucu 4 tanede rbg fan.Tüm sisteminizi detaylı şekilde yazarsanız yardımcı olabilirim.
Hocam belirttiğiniz parçalar arasında ve tükettiği enerjiler arasında çok farklar var tamamen kesin karar verip sistem bileşenlerinizi yazmanız ve bizlerinde ona göre tavsiye vermesi daha sağlıklı olacaktır.5900x b550 carbon hazır şuan. Almayı düşündüğüm parçalar 3070 veya 3080 4 seri kartları bekliyorum. Ram 16 veya 32 alırım. M.2 ssd 240mm sıvı soğutucu 4 tanede rbg fan.
dostum 850w alabilirsin ama onerim cooler master msi bence psuda eski bir marka olmasina ragmen icime sinmiyor coolermaster5900x b550 carbon hazır şuan. Almayı düşündüğüm parçalar 3070 veya 3080 4 seri kartları bekliyorum. Ram 16 veya 32 alırım. M.2 ssd 240mm sıvı soğutucu 4 tanede rbg fan.
Dün farklı bir forum platformun da FSP Hydro kullanan bir kullanıcının PSU'su patlamıştı aldığının üzerinden 1.5 sene geçmiş olmasına rağmen böyle bir olay meydana gelmiş daha öncesinde ise ufak tefek sesler gelince kişi kuşkulanıp servise gönderdiğin de ise arıza yok denip geri yollanmış ve dün PSU patlamış neyse ki kişi hemen anında müdahale ederek gücü komple kapatmış ki sistemine zarar gelmemiş bu markaya dikkat etmekte fayda var.FSP Hydro alın.
FSP Aslında PSU tarafında çok iyi bir marka. Böyle hata olur mu olur olmaz demiyorum ama milyonda bir o da o arkadaşa denk gelmiş. Performax gibi markaları alan 100 kişiye danışsanız 5 kişi sorun çıktı der. Anlatmak istediğim bu.Dün farklı bir forum platformun da FSP Hydro kullanan bir kullanıcının PSU'su patlamıştı aldığının üstünden 1.5 sene geçmiş ve böyle bir olay meydana gelip neyse ki kişi hemen gücü kapatmış ki sistemine zarar gelmemiş bu markaya dikkat etmekte fayda var.
Yani bu kısım doğru fakat yine de bu fiyat bandında üst düzey bilgisayarlara ki dostumuzun bileşenleri daha henüz belli değil hemen şunu al bunu al demek biraz saçma daha fiyat performans markalara da yönelebilir veyahut bekleyerek indirim kovalayabilir daha da iyi bir markanın ürününü alabilir.FSP Aslında PSU tarafında çok iyi bir marka. Böyle hata olur mu olur olmaz demiyorum ama milyonda bir o da o arkadaşa denk gelmiş. Performax gibi markaları alan 100 kişiye danışsanız 5 kişi sorun çıktı der. Anlatmak istediğim bu.
Parçaları belli zaten. 4000 Serisi kartlar çok güç tüketecek onun için 850w mantıklı olur.Yani bu kısım doğru fakat yine de bu fiyat bandında üst düzey bilgisayarlara ki dostumuzun bileşenleri daha henüz belli değil hemen şunu al bunu al demek biraz saçma daha fiyat performans markalara da yönelebilir veyahut bekleyerek indirim kovalayabilir daha da iyi bir markanın ürününü alabilir.
Sağolun evet dediğin gibi alacağım kart en az 3070 olucak belki fiyatlar düşer mantıklı bir şey olursa 3080 de olabilir. Geri kalan herşey belli. Sadece marka olarak şuan MSI ve CM arasında kaldım 850w Gold. Thermaltake 850w RGB olan da iyi gibi. MSI 850w yorumları çok iyi 2700tl ye satan bı firma var olmazsa oradan alıcam. 10 yıl garantili.Parçaları belli zaten. 4000 Serisi kartlar çok güç tüketecek onun için 850w mantıklı olur.