MSİ Afterburner

H Kaan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ya bilgisayarıma format attırdım ve sonrasında eve geldim Msi afterburner i kurayim dedim kurdum herşey başarılı giriş yaptım ve sonra program açıldı sonra ayarları fln değiştireyim dedim (tema) sonra da FPS göstermesi için ayarları yaptım Tamam A tıkladım Ve Program Yanıt vermiyor Kafayı Yiyecegim Silip yükledim  C ve D diskine yükledim işe de yaramadı Ne yapabilirim ? Yardımlarınızı Bekliyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
https://www.youtube.com/results?search_query=MSI+Afterburner+OSD bu YouTube aramasında ki videolar size yardımcı olur detaylı kullanım için. Ayrıca RivaTuner yazılımınıda kurduğunuzdan ve yazılımın son sürüm olduğundan emin olun. FPS göstermek için MSI Afterburner tek başına çalışmıyor RivaTuner ile beraber çalışıyorlar.

KS

H Kaan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bunlarınb hepsini yaptım çalıştırma ekranında program açık iken program da ayar yapınca donuyor ve gelmiyor hala da düzelmedi sorun

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
H Kaan' Alıntı:
bunlarınb hepsini yaptım çalıştırma ekranında program açık iken program da ayar yapınca donuyor ve gelmiyor hala da düzelmedi sorun

Rivatunner yazılımı kurulumu? Bu yazılım ile beraber çalışır MSI Afterburner yazılımı.

KS

H Kaan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
evet hepsi yüklü riva da afterburner da

Enes Değirmenci' Alıntı:
Aynen önceden seninle aynı hatayı almıştım baktım indirmemişim Riva Tuneri

hayır birde benim hepsi kurulu  ama program açılıyor ve yanıt vermiyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
H Kaan' Alıntı:
evet hepsi yüklü riva da afterburner da

Enes Değirmenci' Alıntı:
Aynen önceden seninle aynı hatayı almıştım baktım indirmemişim Riva Tuneri

hayır birde benim hepsi kurulu  ama program açılıyor ve yanıt vermiyor

Kurulumda bir hata olmuştur. MSI Afterburner ve Rivatunner yazılımını IOBit Unnistaller gibi bir yazılım ile tüm kalıntıları dahil silin ve Sistemi yeniden başlatın. Daha sonra MSI Afterburner yazılımının son sürümünü indirin ve kurulumda Rivatunner ile beraber kurun. Yeniden başlatın ve tekrar deneyin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri