- Konu Sahibi
Kısa süreli garantiyi mediamarkt yapıyor sanırım. Burası 24 ay garantili.Outlet güzel fiyat farkı varsa bazı parçalar için iyi de bazı firmalar kısa süreli garanti verince insan çekiniyor haliyle
Kısa süreli garantiyi mediamarkt yapıyor sanırım. Burası 24 ay garantili.Outlet güzel fiyat farkı varsa bazı parçalar için iyi de bazı firmalar kısa süreli garanti verince insan çekiniyor haliyle
O zaman can sıkacak bir arıza yoksa düşünülebilir, ama anakart konusunda ne kadar güvenilir bilemedim çok hassas bir parça gibi geliyor gözüme devre dolu üstüKısa süreli garantiyi mediamarkt yapıyor sanırım. Burası 24 ay garantili.
Etiketi görünce gözlerim itx anakart arıyorBunu @BatuhanKLC sordu o alacaktı normalde. Bobinlerde sıkıntı varmış sanırım onu halletmişler.
En sonunda birisinden zorla indirim isticem. Aslında hiç fena fikir değil dur bazı siteleri tanıyorum youtube koycaz falan derim ikna ederim belkiEtiketi görünce gözlerim itx anakart arıyorBu kardeşini a520 ye muhtaç etme gözünü seveyim
![]()
Fiyat farkı hatri sayılır bir düzeyde olacaksa bence mantıklı Taner hocamı da ikna edelim, fiyat az olursa bı selfie çeksin yeterEn sonunda birisinden zorla indirim isticem. Aslında hiç fena fikir değil dur bazı siteleri tanıyorum youtube koycaz falan derim ikna ederim belki![]()
İşte o zaman sadece adını söylemekle kalmam haykırırım dağa taşa ismini.En sonunda birisinden zorla indirim isticem. Aslında hiç fena fikir değil dur bazı siteleri tanıyorum youtube koycaz falan derim ikna ederim belki![]()
Öyle yapmıcan bak direk @OceanLaB hocam elinizde makul fiyata vermek istediğiniz B450 B550 X570 ITX anakart var mı ? Yoksa eğer , forumda bu bilgisini paylaşan kardeşin için yapar mısın bir güzellik uyguna çözebilir miyiz ? Yazacaz hocam da eksik olmasın yardımcı olurFiyat farkı hatri sayılır bir düzeyde olacaksa bence mantıklı Taner hocamı da ikna edelim, fiyat az olursa bı selfie çeksin yeter![]()
Düşünsene abi elinizde B550 ITX var mı ? Bi video çekip geri vericezİşte o zaman sadece adını söylemekle kalmam haykırırım dağa taşa ismini.![]()
![]()
İşin şakası benim de aklıma geldi 2 miz de deneyelim bakalım.
Bana zamanında yapacaklardı o güzelliği . Pc kolikten Baran bey vasıtasıyla , daha farklı bir güzellikle döndüler. Şimdi yazsam mı yazmasam mı bilemedim işteDüşünsene abi elinizde B550 ITX var mı ? Bi video çekip geri vericez![]()
Verecekse versin uğraştırmasınBana zamanında yapacaklardı o güzelliği . Pc kolikten Baran bey vasıtasıyla , daha farklı bir güzellikle döndüler. Şimdi yazsam mı yazmasam mı bilemedim işte![]()
Yok. Yazıyormuş hocam 20 saniye ekrana bakıp sorgulardik hayatıÖyle yapmıcan bak direk @OceanLaB hocam elinizde makul fiyata vermek istediğiniz B450 B550 X570 ITX anakart var mı ? Yoksa eğer , forumda bu bilgisini paylaşan kardeşin için yapar mısın bir güzellik uyguna çözebilir miyiz ? Yazacaz hocam da eksik olmasın yardımcı olur![]()
ortaya ucuz fiyatlı anakart çıkacakmış gibi duruyor umarım pişman olmamVerecekse versin uğraştırmasınBende başka yere sorayım bakalım ama yarın sorabilirim şimdi cevap vermezler.