Msi G2412 Ps5 Için Alınır Mı?

ahmet_10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
33
Arkadaşlar merhaba msi g2412 modelini alacağım ama bir kaç sorum var ve normalde 2k monitör alacaktım ama bütçede sorun çıktı :(
1- Monitörü aldıktan sonra PS5'te 1080p 120hz kullanabilir miyim? monitörün içinde 1.4b hdmi var. Zaten msi sitesinde biraz aşağı inerseniz eğer konsol modu FHD 120hz yazıyor zaten ama genede sormak istiyorum bu monitör PS5'te 1080p 120hz açar mı?
2-Bu monitöre aynı zamanda PS5 değil kendi bir iş laptopum var onada bağlayacağım ve ps5 için en az 2k monitör alınmalı biliyorum ama şuanlık bütçem bu ve 1080p 120hz PS5'te tatmin olur muyum?
3- Bu monitörde ghosting çok fazla var mı yoksa yok mu ghosting çok çıkarmı?
Sorularım bu kadardı cevap verirseniz sevinirim iyi sosyaller :)

@Sahuraka @Lory konuya bakma şansınız var mı?

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
İps panelde ghosting olmaz. Güzel modeldir ama sana tavsiyem 27 inç alman.

KS

ahmet_10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
33
Hocam diğer sorularıma bakma şansızın var mıdır???

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Masa başında oynayacağım ve diğer sorularıma bakma şansınız var mı?
120hz alabilirsin.

Ben kendi 24 inç monitörümde ds4 ve 9. Nesil Xbox kolu ile oynarken yeterli geliyordu boyutu ama 27 inç olsa tadından yenmeyecek gibiydi. Tabii bu sadece kol için geçerli bilgisayar oynarken 24 inç üstüne çıkmazdım.

Dediğim gibi ips lerde ghosting olmaz.

KS

ahmet_10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
33
120hz alabilirsin.

Ben kendi 24 inç monitörümde ds4 ve 9. Nesil Xbox kolu ile oynarken yeterli geliyordu boyutu ama 27 inç olsa tadından yenmeyecek gibiydi. Tabii bu sadece kol için geçerli bilgisayar oynarken 24 inç üstüne çıkmazdım.

Dediğim gibi ips lerde ghosting olmaz.
Tamamdır hocam teşekkür ederim bide monitörü aldıktan sonra ps5'e bağlayıp 1080p 120hz alıcağım yani 1080p 120hz tatmin eder mi?

Hocam bide şimdi benim kablosuz kulaklığım var ve ps5'te çalışıyor ps5'in dışında bir ubs var ona taktım çalışıyor şimdi bu monitörde hoparlör yok ubs ile bağlarsam kulaklıktan ses alabilir miyim?

Son düzenleme:
KS

ahmet_10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
33
Hocam kulaklıktan ses alabilir miyim???

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Tamamdır hocam teşekkür ederim bide monitörü aldıktan sonra ps5'e bağlayıp 1080p 120hz alıcağım yani 1080p 120hz tatmin eder mi?

Hocam bide şimdi benim kablosuz kulaklığım var ve ps5'te çalışıyor ps5'in dışında bir ubs var ona taktım çalışıyor şimdi bu monitörde hoparlör yok ubs ile bağlarsam kulaklıktan ses alabilir miyim?
Bana tatmin edici gelmişti. PS4 ü bağlayıp yarış oyunları oynardım genelde.

Kulaklık ds ye takılmıyor mu?

KS

ahmet_10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
33
Hocam Dualsense'te jak girişi var ve kablolu kulaklıklar için benim kablosuz kulaklığım var ve ps5'te ubs var ona taktım çalışıyordu ama monitörde hoparlör olmadığı için yinede ubs ile takarsam kulaklık ses verir mi??

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Hocam Dualsense'te jak girişi var ve kablolu kulaklıklar için benim kablosuz kulaklığım var ve ps5'te ubs var ona taktım çalışıyordu ama monitörde hoparlör olmadığı için yinede ubs ile takarsam kulaklık ses verir mi??
Ubs dediğin USB mi? Anladığım kadarıyla PS 5 e taktığın kulaklık çalıştı ve monitör bağlıyken takarsam çalışır mı diye soruyorsun. Tabii çalışır.

KS

ahmet_10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
33
Evet. Dualshock da öyleydi.
Tamam hocam ama o jak girişi yani kablolu kulaklıklar için

Ubs dediğin USB mi? Anladığım kadarıyla PS 5 e taktığın kulaklık çalıştı ve monitör bağlıyken takarsam çalışır mı diye soruyorsun. Tabii çalışır.
Evet hocam tam o soruyu soruyordum teşekkür ederim ve bazen karıştırıyorum USB ile UBS'yi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri