Arkadaşlar merhaba msi g2412 modelini alacağım ama bir kaç sorum var ve normalde 2k monitör alacaktım ama bütçede sorun çıktı 
1- Monitörü aldıktan sonra PS5'te 1080p 120hz kullanabilir miyim? monitörün içinde 1.4b hdmi var. Zaten msi sitesinde biraz aşağı inerseniz eğer konsol modu FHD 120hz yazıyor zaten ama genede sormak istiyorum bu monitör PS5'te 1080p 120hz açar mı?
www.msi.com
2-Bu monitöre aynı zamanda PS5 değil kendi bir iş laptopum var onada bağlayacağım ve ps5 için en az 2k monitör alınmalı biliyorum ama şuanlık bütçem bu ve 1080p 120hz PS5'te tatmin olur muyum?
3- Bu monitörde ghosting çok fazla var mı yoksa yok mu ghosting çok çıkarmı?
Sorularım bu kadardı cevap verirseniz sevinirim iyi sosyaller
www.itopya.com
@Sahuraka @Lory konuya bakma şansınız var mı?
1- Monitörü aldıktan sonra PS5'te 1080p 120hz kullanabilir miyim? monitörün içinde 1.4b hdmi var. Zaten msi sitesinde biraz aşağı inerseniz eğer konsol modu FHD 120hz yazıyor zaten ama genede sormak istiyorum bu monitör PS5'te 1080p 120hz açar mı?

G2412
Inspired by the rigorous quality testing in the production of the MSI Gaming series, the MSI design is full of symbols of sturdiness and durability. Additionally, to provide a quality user experience, the MSI gaming series has an easy installation

3- Bu monitörde ghosting çok fazla var mı yoksa yok mu ghosting çok çıkarmı?
Sorularım bu kadardı cevap verirseniz sevinirim iyi sosyaller

MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G2412 ITOPYA'da

@Sahuraka @Lory konuya bakma şansınız var mı?