yeni islemci alacagimdan dolayi anakartimi guncellemem gerekiyormus ama ben nasıl yapıldığını bilmiyorum internette araştirdim fakat bir bilgi bulamadım eski bir bios olduğundan dolayı çok karışık şimdiden teşekkürler
Teşekkürler ama anlamadığım birşey var kendi yükledigimiz biosu mu programa entegre edicez yoksa o kendi mi buluyor ve yüklüyor bunu sormamda ki sebep bana bir bios paylaşmıştıniz siz son konunda onu mu yükleyecek programugur.gozaydin' Alıntı:https://download.msi.com/uti_exe/mb/LiveUpdate.zip - Buradan Live Update 6 yazılımını indirip kurun daha sonrası için https://www.youtube.com/watch?v=Elk-fq4d2OQ bu videodakileri uygulayın.
ugur.gozaydin' Alıntı:Bu yazılım online olarak bulup netten indirim sonra kuruyor ekstra bir BIOS dosyasına ihtiyacınız yok videoda zaten gösteriyor.
ugur.gozaydin' Alıntı:Bir BIOS güncellemenizi yapın sonra kontrol edin BIOS 'unuz güncellenmiş mi. Önce şuan ki sürümünüze bakın ki sonra güncellenmiş mi sorunsuz anlayın.
ugur.gozaydin' Alıntı:Başlaya msinfo32 yazıp aracı çalıştır orada BIOS Sürümü/Tarihi yazar. Ayrıca uygulamada da görünür sürümün eskisi.
ugur.gozaydin' Alıntı:Başlaya msinfo32 yazıp aracı çalıştır orada BIOS Sürümü/Tarihi yazar. Ayrıca uygulamada da görünür sürümün eskisi.
ugur.gozaydin' Alıntı:Aynısını yaptın dimi videoda anlattığı gibi. Önce indiriyor dosyayı buluyor sonra eğer güncel değilsen güncelliyorsun. 10dk sürmez normalde.
ugur.gozaydin' Alıntı:Aynısını yaptın dimi videoda anlattığı gibi. Önce indiriyor dosyayı buluyor sonra eğer güncel değilsen güncelliyorsun. 10dk sürmez normalde.
ugur.gozaydin' Alıntı:% kaçta?
ugur.gozaydin' Alıntı:Bir sorun olmuş olmalı sisteminizde. Reset atmak BIOS üzerinden yapsaydınız işlem sırasında riskli bir durum anakart arızası olabilir BIOS odaklı ama Windows üzerinden yapılırken atarsanız ne olur bilmiyorum yani riski alırsanız reset atın ama bu şekilde ilerlemez bence çünkü 2-3 dk. içinde halletmesi gerekirdi. Yani sisteminizde bir sorun olmuş olmalı güncelleme sırasında. Karar sizin reset atabilirsiniz ama risk size ait beklersenizde o güncelleme tamamlanmayabilir.
Sorun olmadığı iyi ama işlem yarım kalmaz neden öyle bir durum oldu anlam veremedim açıkçası. Şuan ki sürüm güncel sürümdür yani son işlemcilere kadar desteği olması gerek.
ugur.gozaydin' Alıntı:Anladım başka bir sorunuz kaldı mı?
ugur.gozaydin' Alıntı:BIOS güncel başka bir şey yapmanız gerekmiyor.