MSI GL 72 7RD Laptopta h,o,1,6 ve sol ok tusu calismiyor. fn ile denedigim zaman h ve 6 calisiyor o,1 ve sol ok tusu calismiyor. fn capslock yapinca o,1 ve sol ok tusu calisiyor. fn scroll lock yapinca sol ok tusu h ve 6 calisiyor. Bir kerede hepsini calistirmayi basardim. Fakat her ayni kombinasyonla her seferinde bu tuslardan belirttiklerim calisiyor cok nadir olarak obur tuslar calisiyor. Problem donanimdan cok yazilimsal olarak gozukuyor. fn i biostan kapatamadim cunku oyle bir ayar yok direk fn win swap tusu var. Windows uzerindende kapatamadim internetten herkeste olan ayarlar bende gozukmuyor. Sunu da belirteyim numpaddan degerlere bastigim zaman ise mesela 4 e bastigimda sola 6 ya bastigimda saga gidiyor ama dedigim gibi fn ile bastigimda normal sekilde ilerliyor belli sure sonra geri gidiyor. Antivirus ve Malwarebytes kullandim herhangi bir sekilde cozemedim. Garantisi (1,6 Sayilari numpad kismindan degil klavyenin ust kismindan yazdigim zaman). Urunun garantisi duruyor. Freedos olarak geldi. Herhangi bir crackli uygulama kullanmiyorum Kmspico dahil. Windows sag altta uyari veriyor lisans girin diye. Bu tuslar neden boyle sebebi ne olabilir? Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim.