MSI Kata Laptop Aldım. Kurulum Nasıl Yapacağım?

Berkay_Ekc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Merhaba,

Dün laptop aldım zorla bilgisayarcıya usb ye win 10 deneme sürürümü ile kurdum. Eve gelince win 11 pro key aldım ama kuramadım. Ayrıca bilgisyarın sürücüleri otomatik kurulum yapıyorum 8 10 tanesinden 4 5 tanesi olmuyor manuel güncelleyin diyor.

Bunu nasıl yapabilirim? Bir de pc nin değerlerinin performansının doğru oldunu nasıl anlarım? Oyun gireyim dedim mouse ellemezsem kasma takılma yok ama mouse dokunca feci takılıyor. Sürücü güncel olmadığı için diye düşündüm.

MSI KATANA GF76 11UG-254XTR... https://www.amazon.com.tr/dp/B09NLZWX2R?ref=ppx_pop_mob_ap_share

Moderatörün son düzenlenenleri:

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Bu kadar yüksek bir cihazda takılma olmamalı. Sürücü güncel olmasa bile FPS düşüklüğü yaşanır ama donmaması gerekir. Bence satıcı ile görüşün. Her oyunu çok rahat oynatması gerekir.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Merhaba dün laptop aldım zorla bilgisayarcıya usb ye win 10 deneme sürürümü ile kurdum. Eve gelince win 11 pro key aldım ama kuramadım. Ayrıca bilgisyarın sürücüleri otomatik kurulum yapıyorum 8 10 tanesinden 4 5 tanesi olmuyor manuel güncelleyin diyor. Bunu nasıl yapabilirim? Bir de pc nin değerlerinin performansının doğru oldunu nasıl anlarım? Oyun gireyim dedim mouse ellemezsem kasma takılma yok ama mouse dokunca feci takılıyor. Sürücü güncel olmadığı için diye düşündüm.

MSI KATANA GF76 11UG-254XTR... https://www.amazon.com.tr/dp/B09NLZWX2R?ref=ppx_pop_mob_ap_share
Öncelikle hayırlı olsun. Windows 10 gücelleme bölümünde 10 geçin yazar. Yoksa bile win 11 usb kurup yapabilirsiniz. Sürücülerin bazıları belki win 11 için olabilir. Fareyi hareket ettirince kasması normal değil ama eksik driver sebebiyle olabilir.
Olmayan driver yüklemesini belirtirseniz link paylaşabiliriz.

Son düzenleme:
KS

Berkay_Ekc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Bu kadar yüksek bir cihazda takılma olmamalı. Sürücü güncel olmasa bile FPS düşüklüğü yaşanır ama donmaması gerekir. Bence satıcı ile görüşün. Her oyunu çok rahat oynatması gerekir.
Hocam oyun mouse ellemezsem gram kasmıyor. Ama mouse elleyince donma değil ama takılma yaşanıyor

Öncelikle hayırlı olsun. Windows 10 gücelleme bölümşnde 10 geçin yazar. Yoksa bile win 11 usb kurup yapabilirsiniz. Sürücülerin bazıları belki win 11 için olabilir. Fareyi hareket ettirince kasması normal değil ama eksik driver sebebiyle olabilir.
Olmayan driver yüklemesini belirtirseniz link paylaşabiliriz.
Hocam win 11 pro key halinde usb nasıl kurup yapıcam? Bir de eksik drivera bakma yeri bakma

KS

Berkay_Ekc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Hangi oyunda denediniz ? Birden fazla oyunda oluyorsa sıkıntı PC de olabilir. Tek oyundaysa sorunu oyundan bilmek lazım.
Hocam outlast ve the forest yüklendi ilk. İkisinde de mouse çevirince takıla takıla döndü.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Hocam oyun mouse ellemezsem gram kasmıyor. Ama mouse elleyince donma değil ama takılma yaşanıyor

Hocam win 11 pro key halinde usb nasıl kurup yapıcam? Bir de eksik drivera bakma yeri bakma
win 11 key usb kurulan bir şey değil sen ilk önce win 11 indir kur daha sonra ayarlarda microsoft etkinleştirde gireceksin o keyi

KS

Berkay_Ekc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Hocam pc nin batarya bozuk bence. %43 şarja 52dk süre veriyor

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Pc değerlerinin normal olup olmadığını nasıl anlatım? Bi yazılım program söylermisiniz?
Şarj konusu anlık kullanıma göre değişir. Test için farklı programlar var şüphelendiğiniz varsa onu deneyin. İstersenizde iyi bir oyun yükleyip siz deneyimleyin.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Kurulumu yenilemeniz daha doğru olur. Kurulum yaptığı sürüm ve uygulamalar bu problemi yaşatabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri