MSI PRO H610M SIVI SOĞUTMA KABLO BAĞLANTILARI

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Sıvı soğutma pompası Cpu fan kısmına takılıyor diye biliyorum. SYS Fan kısmı tek adet ise çoklayıcı alarak sıvı soğutma fanlarının bağlantısını yapabilirsin. Paylaştığım video size rehber olacaktır.

KS

riloax

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Sıvı soğutma pompası Cpu fan kısmına takılıyor diye biliyorum. SYS Fan kısmı tek adet ise çoklayıcı alarak sıvı soğutma fanlarının bağlantısını yapabilirsin. Paylaştığım video size rehber olacaktır.

internette bazı arkadaşlar pompa devrini değiştirmekten bahsetmişler onu tam anlayamadım bide bir bilginiz var mı ?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
internette bazı arkadaşlar pompa devrini değiştirmekten bahsetmişler onu tam anlayamadım bide bir bilginiz var mı ?
Benim bildiğim 4 pinli bağlantılarda bunlar ayarlanabiliyor. CM Sıvı soğutmanın bağlantısı da öyle. Uygulaması falan var mı bilmiyorum ama Bios üzerinden istediğiniz sıcaklıkta kaç devir de çalışmasını istiyorsanız ayarlayabilirsiniz.

KS

riloax

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Benim bildiğim 4 pinli bağlantılarda bunlar ayarlanabiliyor. CM Sıvı soğutmanın bağlantısı da öyle. Uygulaması falan var mı bilmiyorum ama Bios üzerinden istediğiniz sıcaklıkta kaç devir de çalışmasını istiyorsanız ayarlayabilirsiniz.
peki aynı anakart ve msi mag force 100m kasa için arctic freezer 34 esports duo kule tipi soğutucusu uyumlu mudur ?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Kasa 160mm CPU soğutma destekliyor ve o soğutucu 157mm diye biliyorum. Uyumludur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri