Msı Radeon Rx 6600 Mech

berkaaydemirci

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Selamlar ,
Bu ekran kartı için görüşlerinizi alabilir miyim sistemime bunu aldım. Ryzen 5 5600x ile beraber kullanıcam iyi veya kötü bir eleştirel düşünceleri merak ettim.
Teşekkürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: Msı Radeon Rx 6600 Mech

MSI markasnın MECH serisi MSI ürünlerinin biraz ucuz sınıfta yer alan kartlarına verdiği isim. Genelde soğutma tasarımından kısıyorlar ve RGB. Testlerine baktım ortalama bir kart alınır ama bütçeniz varsa daha iyi bir seriden kart almanız uzun vadede faydanıza olacaktır.

KS

berkaaydemirci

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
RE: Cvp: Msı Radeon Rx 6600 Mech

ugur.gozaydin' Alıntı:
MSI markasnın MECH serisi MSI ürünlerinin biraz ucuz sınıfta yer alan kartlarına verdiği isim. Genelde soğutma tasarımından kısıyorlar ve RGB. Testlerine baktım ortalama bir kart alınır ama bütçeniz varsa daha iyi bir seriden kart almanız uzun vadede faydanıza olacaktır.
3060 düşünüyodum aslında ama bütçem şuan için buna kaydı malesef , internette indirimli yakalamışken kaçırmak istemedim , bir süre kullanıp güncellemeyi düşündüm yani gerçi pc yide çok zorlayan bir kullanıcı değilim csgo yada pubg vs oynuyorum genelde bir süre sorunsuz idare ederse güncellemeyi düşünüyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: Msı Radeon Rx 6600 Mech

Şurada birkaç saat kaldı İncehesap indirimlerine. Bütçenize uygun daha iyi bir kartın indirime gireceğini düşünüyorum takipte kalın bence.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri