Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yuk altinda fan sesi rahatsiz edici diye yorumlar okudum dogrumudur kullananlar varsa bi yardimci olsun
Birde elimde suan rt5700xt var bumu kalsin yoksa rtx2070 supermi alayim karar veremedim
Birincisi RX 5700 XT ile 2070 Super benzer FPS değerlerini veren kartlar yani 2070 Super kartına Ray Tracing , DLSS ve RTX kartlardaki Tensör Yapay Zeke çekirdeklerini kullanan uygulamalar gibi şeyleri düşünmüyorsanız geçiş yapmayın.
Birde bahsettiğiniz kart https://www.msi.com/Graphics-card/GeForce-RTX-2070-SUPER-VENTUS/Overview buysa iyi bir soğutmaya sahip değil. Çok ince bir bloğa sahip dolayısıyla fanlar normalden agresif çalışacaktır. Ben bu kartı önermem. Palit RTX2070 Super Gaming Premium 3X OC - 4.611,22 TL bu kart piyasadaki en iyi 2070 Super modellerinden birisidir. Marka zaten ikinci kurulan büyük OEM firmasıdır. Kalite ve performans yönünden hiçbir şüpheniz vs. olmasın yurtdışında en çok bilinen ve tercih edilen markalardandır. Ülkemize yeniden geldi ve bu çok iyi bir durum.
Açıkçası almış olduğum firma ekran karti bozuk oldugundan değiştirme hakkim var bide rtx 2060 süper Asus rog strik var yada mevcut olan rt5700xt ekran kartimin yenisi gelcek siz olsanız hangisi derdiniz
Çok teşekkür ederim zaten YouTube den takip ediyordum sizi bundan sonra burdayım hep eger sizin bir talebiniz olursa Avusturya wien den herzaman elimden gelini yaparım