Mültecilerin Durumu Sizce Gidecekler mi?

yavuzz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Arkadaşlar sizce bu mülteciler sorunu nereye doğru gidiyor sayıları neredeyse 10 milyon nedir görüşünüz? Çok kaldılar bence artık gitme zamanı.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Nuri Tarık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
51
Hocam gitmezler. Ben Hatay'ın en çok mülteci olduğu bölgedeyim. Öyle bir niyetleri yok zaten gitme gibi.. Biz alıştık beraber yaşıyoruz ne yapalım..

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Çoğu vatandaşlık bile aldı kim nereye gidiyor ? :)

Arax

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Onlar yerine büyük ihtimalle biz gidicez böyle giderse

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Arkadaşlar sizce bu mülteciler sorunu nereye doğru gidiyor sayıları neredeyse 10 milyon nedir görüşünüz ? çok kaldılar bence artık gitme zamanı@ugur.gozaydin
Şimdi derinlemesine bir şeylerden bahsederdim ama sabaha şafak operasyonuyla alınmak istemiyorum. :D

Cermenbey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
193
Marmaraylar, metrolar, otobüsler Allah sizi inandırsın eşinizle, çoçuğunuzla binilecek gibi değil. Bayram ziyaretlerine bile gidemedik. Yazıklar olsun diyorum başka bir şey demiyorum

KS

yavuzz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Marmaraylar, metrolar, otobüsler Allah sizi inandırsın eşinizle, çoçuğunuzla binilecek gibi değil. Bayram ziyaretlerine bile gidemedik. Yazıklar olsun diyorum başka bir şey demiyorum
özellikle araplar pakistanlılar birde biz müslüman kardeşiyiz diyorlar tam deli ediyorlar

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Valla yavaş yavaş gidecekler diye Hükümet sinyallerini verdi ama bende çok sanmıyorum gideceklerini

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Suriyeliler vatandaşlık alsa dahi mülteci değil , geçici koruma kapsamında bireyler (SIĞINMACI) , vatandaşlıklarının dahi (savaş sebebi ile gelen) hiçbir ehemmiyeti yok . Bu gün olmasa yarın gidecekler. Gitmeliler. Fazlasını yazmam umarım bu yazım görüşümü yeterince belirtmiştir.

Nuri Tarık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
51
Arkadaşlar bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum daha çünkü malum çok hassas bir konu ve artık halk olarak korkuyoruz bir şey söylemeye ve düşüncelerimizi soylemeye ..

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri