Hocam biz nere gidelim? Kim kabul eder biziOnlar yerine büyük ihtimalle biz gidicez böyle giderse
Oda doğruHocam biz nere gidelim? Kim kabul eder bizi
Şimdi derinlemesine bir şeylerden bahsederdim ama sabaha şafak operasyonuyla alınmak istemiyorum.Arkadaşlar sizce bu mülteciler sorunu nereye doğru gidiyor sayıları neredeyse 10 milyon nedir görüşünüz ? çok kaldılar bence artık gitme zamanı@ugur.gozaydin
özellikle araplar pakistanlılar birde biz müslüman kardeşiyiz diyorlar tam deli ediyorlarMarmaraylar, metrolar, otobüsler Allah sizi inandırsın eşinizle, çoçuğunuzla binilecek gibi değil. Bayram ziyaretlerine bile gidemedik. Yazıklar olsun diyorum başka bir şey demiyorum
Hocam gitmezler. Ben Hatay'ın en çok mülteci olduğu bölgedeyim. Öyle bir niyetleri yok zaten gitme gibi.. Biz alıştık beraber yaşıyoruz ne yapalım..
hükümet ben göndermeyeceğim diyordu 1 ay önce zafer partisi baya değiştirdi valla ortamı helal olsunValla yavaş yavaş gidecekler diye Hükümet sinyallerini verdi ama bende çok sanmıyorum gideceklerini
Doğru hocam. HBB Başkanı Lütfü Savaş açıklama yapmıştı.Bir ara yerli nüfusu geçti diye duymuştum Hatay'da mıydı yanlış mı hatırlıyorum?
Doğru hocam. HBB Başkanı Lütfü Savaş açıklama yapmıştı.
Üzücü bir durum gerçekten.
.Bizim ilçe nüfusu 95.000 kusurat Suriye uyruklu kişiler 400.000 hemen hemen varlar..
aÜzücü bir durum gerçekten.