Müzik, oyun sesleri aramaya yansıyor - karşı tarafa sesim gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FatihKvk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba , kasanın ön paneline telefon kulaklığı taktıyorum tek jack var mikrofon kulaklık birleşik. sanırım driverlar kurulduktan sonra açtığım müzik sesi , oyunların sesi discordda karşıya gitmeye başladı Realtek Audio Console üzerinden mi çözmem lazım yoksa driverlarla alakası yok mu farklı kulaklıklarla denedim ama aynı sonuç onlar da kulak içi kulaklıktı. yardım edebilir misiniz?

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
Bunun sebebi stereo mix denilen bir windows yazılımından kaynaklanıyor. İlk başta ses sürücünüzü güncellemeniz lazım.

Güncellemeden önce ses ayarlarında şöyle bir seçenek var mı kontrol edin.

1652971598474.png

Stereo karışımını devre dışı bıraktığınızda sorun çözülür. Eğer yoksa, sürücüyü güncelleştirdikten sonra varsayılan mikrofonun özelliklerine tıklayın.

Sonrasında geliştirmeler seçenekleri çıkacak. Geliştirmeler seçeneklerinde seslerin geri dönmesini engelle diye bir tik olması lazım.

1602564003_415_Cum-se-remediaza-problema-microfonului-care-nu-functioneaza-in-Windows.png

İngilizcesi Acoustic Echo Cancellation. Bunu işaretledikten sonra kaydedip kapatın. Sorununuz çözülecektir.

KS

FatihKvk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bende enchantments kısmı yok ve stereo karışımı daha önce devre dışıydı şuan driverı sildiğimden gözükmüyor sanırım

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
O kısım ses driveri güncelledikten sonra geliyor. Driver booster kullanabilirsiniz güncellemek için.

Mev1oz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16

Ekli dosyalar

• Ekran_Goruntusu_17.png
    Ekran_Goruntusu_17.png
    126.2 KB · Görüntüleme: 365
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri