iyi ve sağlam bir navigasyon almak istiyorum .Nöbetlerde kullanmak için tavsiye edebileceğiniz cihazlar varmı ?
ugur.gozaydin' Alıntı:Piyasası hakkında çok fikrim yok ama önerinizi yapacağım. Ancak bana bir bütçe limiti vermeniz gerekiyor.
ugur.gozaydin' Alıntı:Ülkemizde taşınabilir cihazlarda 3K bütçelere kadar Goldmaster harici bilindik marka bir ürün bulamadım. Oda GoldMaster Nav-705 bu ürün.
Çok gereksiz bir pahallılık var ürünlerde ama işte kullanmak zorunda olunca mecbur alıyoruz. Bekliyor olacağım teşekkür ederim vaktinizi ayırıp yardımcı olmaya calıştığınız içinugur.gozaydin' Alıntı:Aksilik şu ki taşınabilir ürün gamı bu cihazlarda ülkemizde çok yok. Genelde hep araç içi teyp bölümüne montajlı ürünler var. Genel bir ürün listesi çıkartırım ama baktığım kadarıyla bayağı pahalı ürünler ülkemizde taşınabilir ürünlerde.
ugur.gozaydin' Alıntı:Ülkemizde bulabildiğim en iyi marka Garmin markası ki öneririm bu markayı sorun yok. Garmin DriveSmart 55 Navigasyon Cihazı - 4.460 TL bu ürün mesela taşınabilir cihazlardan birisi. Elde kullanmak için bir Powerbank ile çalıştırılabilir bu cihaz.
ugur.gozaydin' Alıntı:Bu ürün gamında bilindik markalardan birisi.