Naysı bilmiyorumda paparadan ceza yersiniz. Neden kumar oynayıp illegale giriyorsunuz? Nays’da işbankasının oda sıkıntıNays ve paparadan Kumar oynayanlar ceza yemiyorlarmı ?
Sadece sormuş , sorun olacağını sanmıyorum.konuyu açmak serbest mi?
Papara yersin illegal site ise 15 20 bin lira kadar cezası var nays bilmiyorumNays ve paparadan Kumar oynayanlar ceza yemiyorlarmı ?
İllegale giriyor ve bizde illegale yardım etmiş oluyoruz gibime geldideNays hakkında benimde bilgim yok ama papara üzerinde yakalanırsanız çok büyük bir cezası var.
Sadece sormuş , sorun olacağını sanmıyorum.
hocam etüt gibi yerlerden çevremde var benden yaşça büyükler onlar kupon yapıyor kumar değilde başta şansına 70k kazandı sonra gaza geldi hem 70k gitti hem önceden elinde olan para gitti tabi giden parayı dert eder mi bilmiyorumBizim arkadaş 350 bin tl vurdu ama evet oynamayın kötü birşey
Yok bizimki 350bin vurdu motor aldı 300 e 50 binide faize yatırdı oynamıyor suanhocam etüt gibi yerlerden çevremde var benden yaşça büyükler onlar kupon yapıyor kumar değilde başta şansına 70k kazandı sonra gaza geldi hem 70k gitti hem önceden elinde olan para gitti tabi giden parayı dert eder mi bilmiyorum
Naysı bilmiyorumda paparadan ceza yersiniz. Neden kumar oynayıp illegale giriyorsunuz? Nays’da işbankasının oda sıkıntı
Eğer yasal ise iddia felan sorun olmazda illegalde hem paparadan ceza yersiniz hemde yasal olarak
Zaten illegale girmenizi direk önermiyorum
@Sahuraka @Syqex @OceanLaB bu konuyu açmak serbest mi?
Nays hakkında benimde bilgim yok ama papara üzerinde yakalanırsanız çok büyük bir cezası var.
Sadece sormuş , sorun olacağını sanmıyorum.
kuzeim oynuyor papradan ceza yok diyor sadece kart kiralayanlara var ve gizli sekmeden giriyorum oynuyorum diyorPapara yersin illegal site ise 15 20 bin lira kadar cezası var nays bilmiyorum
Yakın zamanda yer hocam. Gizli sekme sizi gizlemez yıllardıe her yerde söyleniyorkuzeim oynuyor papradan ceza yok diyor sadece kart kiralayanlara var ve gizli sekmeden giriyorum oynuyorum diyor
Yine de bu tarz şeyler yapmayın , yaptırmayın. Kimseye de önermeyin. Uzak durun.kuzeim oynuyor papradan ceza yok diyor sadece kart kiralayanlara var ve gizli sekmeden giriyorum oynuyorum diyor
Ben sadece olanı söyledim evet vurdu ama oynamamalı ki ben oynamıyorum meselaBu işlerin şakası yok. Oynamayın merak dahi etmeyin. 2010 2019 yılları arasında tüm vaktimi harcadığım tarifi olmayan bir illettir. Yukarıda bi arkadaş bizim bi tanıdık şu kadar vurdu tarzı bişi yazmış. Bu tarz konularda böyle yorumları görünce midem bulanıyor. Genç kardeşlerimiz için kafasında bir ampul yanmasına sebebiyet olabilecek şeyler. Kendi tecrübelerimden ötürü biraz sert yaklaşıyor olabilirim ama bu böyle dikkat edilmesi gereken konular özen gösterelim.
Soruya cevap evet ceza yer! yememe ihtimali yok, günün birinde karşısına kesinlikle gelir.
"Papara'da böyle bir şeye ceza yok" diye bir şey doğru değil. Papara, Merkez Bankası denetimi altında elektronik para ve ödeme hizmetidir. Diğer bankalar ve dijital bankalarda geçerli olan tüm kurallar Papara içinde geçerlidir ve cezayı size Papara değil kanunlar keser.kuzeim oynuyor papradan ceza yok diyor sadece kart kiralayanlara var ve gizli sekmeden giriyorum oynuyorum diyor
Zaten paparadan ceza yememesi mümkün değil, bu konularda en sıkı yer papara. Ben bazen bilmeden yanlış bir şey yaparımda ceza yerim diye korkuyorum"Papara'da böyle bir şeye ceza yok" diye bir şey doğru değil. Papara, Merkez Bankası denetimi altında elektronik para ve ödeme hizmetidir. Diğer bankalar ve dijital bankalarda geçerli olan tüm kurallar Papara içinde geçerlidir ve cezayı size Papara değil kanunlar keser.
Kuzeniniz ne kadar süredir bu işlerde bilmiyorum ama; şuan için bir ceza almaması, gelecekte bu yaptığı eylemden ötürü ceza almayacağı anlamını kesinlikle taşımamaktadır.
Ve tarayıcılardaki gizli sekme özelliği; sizi sadece tarayıcı geçmişinden, yani o an ki ziyaret ettiğiniz sayfaları, çerezleri ve giriş bilgilerinizin bilgisayarınızda veya mobil cihazınızda yüklü olan tarayıcının geçmişine eklenmesini engeller. Yani gizli sekme bu yapılan eylemde sizi koruyamaz.
Zaten paparadan ceza yememesi mümkün değil, bu konularda en sıkı yer papara. Ben bazen bilmeden yanlış bir şey yaparımda ceza yerim diye korkuyorum
Teşekkür ederim hocamPapara; kullanıcı ve aylık aktif kullanıcı sayısı olarak gerçekten çok fazla kullanıcıya sahip. Haliyle, bu gibi durumlar için tedbirleri diğer yerlere göre daha sıkı olması gerekiyor ve öyle de.
15 Milyon'dan fazla kullanıcıya sahip
Fakat Papara kullanırken yurtdışı dahil olmak üzere, fiziksel ve sanal olarak normal yerlerden alışveriş yapıyorsanız eğer, Papara kullanırken "ceza yerim" korkusuna kapılmanıza kesinlikle gerek yoktur
Burada, "normal yerlerden" kastım herkesin güvenle girip alım-satım yapabildiği, bu işlemleri yaparken hiçbir tereddüte kapılmadığınız sayfalar için geçerlidir.
Tereddüte kapıldığınız sayfalar olursa; gerek PCH Forum üzerinden konu açıp sayfayı sorabilir, gerek de Bing AI veya Google üzerinden o sayfanın güvenli olup olmadığını aratabilirsiniz![]()