Ne Oyanasam?

erdem_guldur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
62
1676665374312.png

Fikirlerinizi bekliyorum.

KS

erdem_guldur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
62

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Undreal engine bilgin varsa oyun yap.

KS

erdem_guldur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
62

Senolix

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
80
Darkorbit küçükken oynardım fakat lanet olsun hep patlatırlardı beni illa oyuna para vermek gerekirdi galiba ya da ben beceremiyordum hep o golihat gemisini almak hayalimdi şu an nasıl ? Yine para yatırmak mı gerek yoksa emek ile ilerlemek mümkün mü merak ediyorum konusu açılmışken sorayım

KS

erdem_guldur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
62
Valla ben bastım parayı aldım goliat moliat lf4 lazer full droid + pet genede güçsüzüm. Eskiden olsa bu buildle herkese tek atmam lazım dı :D x-4 haritada çatur çutur kesiyolar beni :D

Senolix

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
80
Hadi ya demek hala aynı en fazla ben yanlış hatırlamıyorsam adi bigboy idi geminin onu alabilmiştim orada da kalmştım hatta bir haritada böyle uzun yeşil düşman gemileri vardı 30-45 dk onu kesmek için uğraşıyordum ama korka korka sonra işte düşman gezegenlerden büyük gemiler geliyordu ilk onu patlatıyordu sonra beni bazıları of buradan halden anladıkları için onlara tekrar teşekkür ediyorum :-D abi düşman gemisi geldi yardım etti patlatmama onu çok sevinmiştim hahaha xD

lFalcoNNl

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
Aynen şu an en olası o geliyoda bi sardım 14 - 16 saat gidiyo o da. Bütün hafta sonunu yemeyelim şimdi. Hatun almicak yakında eve :D
Bende centurion tyrannos falan var çar yaklaşık 3 yıllık. Oyun pay to win ve berbat optimizasyona sahip ancak ne yapalım darkorbit bizim eski gözbebğimiz.

KS

erdem_guldur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
62
Bende centurion tyrannos falan var çar yaklaşık 3 yıllık. Oyun pay to win ve berbat optimizasyona sahip ancak ne yapalım darkorbit bizim eski gözbebğimiz.
DarkOrbit - Ultima - Ogame en azın 3 - 4 yılda bir bi hesap açıp bir iki hafta takılmak lazım. Nostalji önemli :D

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
63
civ 6 anthology mi ? tüm dlc ler varsa bir ara oynayabiliriz diety'de yapay zekaya karşı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri