Fikirlerinizi bekliyorum.
bu arada darkorbit oynuyormusun
Ben daha yeni başladım. 2009 da oynuyodum ama o zamanki hesaplar silinmiş galiba giremedimbu arada darkorbit oynuyormusunbende oynuyorum TR3 veya TR5 de olması lazımdı hesabın
car mechanic
yok bir süre sonra aynı şeyleri tekrarlıyorsunBen daha yeni başladım. 2009 da oynuyodum ama o zamanki hesaplar silinmiş galiba giremedim
Seviye 39 oldum bütün eklentiler açıldı. Sıkmaya başladı. Yapılcak başka bişi var mı bu oyunda ?
Undreal engine bilgin varsa oyun yap.
Oyun önereyim batman 2 oyun aldım az indirimde 25 TL
ARK sağlam uzun bir modla sarar gibi.
Bende centurion tyrannos falan var çar yaklaşık 3 yıllık. Oyun pay to win ve berbat optimizasyona sahip ancak ne yapalım darkorbit bizim eski gözbebğimiz.Aynen şu an en olası o geliyoda bi sardım 14 - 16 saat gidiyo o da. Bütün hafta sonunu yemeyelim şimdi. Hatun almicak yakında eve![]()
DarkOrbit - Ultima - Ogame en azın 3 - 4 yılda bir bi hesap açıp bir iki hafta takılmak lazım. Nostalji önemliBende centurion tyrannos falan var çar yaklaşık 3 yıllık. Oyun pay to win ve berbat optimizasyona sahip ancak ne yapalım darkorbit bizim eski gözbebğimiz.
Valla ARK giresim geldi yaw.Aynen şu an en olası o geliyoda bi sardım 14 - 16 saat gidiyo o da. Bütün hafta sonunu yemeyelim şimdi. Hatun almicak yakında eve![]()
civ 6 anthology mi ? tüm dlc ler varsa bir ara oynayabiliriz diety'de yapay zekaya karşı.