Mesaj tepki konu sayım yeterli ancak nedense atlayamadım sebebi nedir?
Acemiden bir üst seviyeye ne zaman geciliyor peki onun hakkında bilgin var mı?
Mahalle Bilgisayarcısı: Kişinin bu rozete sahip olması için forumda Masaüstü PC Önerileri ve Laptop Önerileri kategorisinde en az 5 konusu, aynı kategoride en az 750 mesaj, 250 beğeni sayısına sahip olması gerekir. Yeterli yani.Konu sayısı yetersiz galiba
Pc önerisi veya laptop önerisi konunuz yok geride f/p paylaşmışsınız bu yüzden rütbe atliyamiyorsunuzMahalle Bilgisayarcısı: Kişinin bu rozete sahip olması için forumda Masaüstü PC Önerileri ve Laptop Önerileri kategorisinde en az 5 konusu, aynı kategoride en az 750 mesaj, 250 beğeni sayısına sahip olması gerekir. Yeterli yani.
Pc önerisi veya laptop önerisi konunuz yok geride f/p paylaşmışsınız bu yüzden rütbe atliyamiyorsunuz
Pc 3 laptop 2 var 2 sininde 5 olması lazım diye biliyorum yinede bir taner hocaya sorucam
@BatuhanKLC arkadaşın laptop kategorisinde 2 konusu var mesela.Pc 3 laptop 2 var 2 sininde 5 olması lazım diye biliyorum yinede bir taner hocaya sorucam
Hocalarıma ilettim konuyu biraz bekleyin lütfen@BatuhanKLC arkadaşın laptop kategorisinde 2 konusu var mesela.
Bu arkadaşın 6 tane pc önerisi kategorisinde konusu var yani kısacası 2 konudan birisinin 5 i geçmesi lazım toplamı değil@BatuhanKLC arkadaşın laptop kategorisinde 2 konusu var mesela.
Benim de 10 tane pc önerisi konusu var ama tıkladığım zaman 2 tane gösteriyor. O arkadaşta da 6 tane var ama 3 tane gözüküyor.Hocalarıma ilettim konuyu biraz bekleyin lütfen
Bu arkadaşın 6 tane pc önerisi kategorisinde konusu var yani kısacası 2 konudan birisinin 5 i geçmesi lazım toplamı değil
Benim eski konular silinmiş mi acaba?Hocalarıma ilettim konuyu biraz bekleyin lütfen
Bu arkadaşın 6 tane pc önerisi kategorisinde konusu var yani kısacası 2 konudan birisinin 5 i geçmesi lazım toplamı değil
Hocam yanlış anlama ben örnek verdim yoksa mesele o değilKonu ne ara bana dönmüş Benden alın Arthura verin sorun yok
Hocam peki iki kategoride de 5 er konu mu olacak? Bir de bu arkadaş gözüme çarptı mesaj sayısı yeterli görünmüyor @not happyMerhabalar konu sayınızı yeterli değil, "mesaj alanları" sekmesinde gözüken sayılarda yanlışıklar oluşabilmekte. Gerçek sayıyı görebilmek için ilgili sayının üstüne tıkladıktan sonra yönlendirildiğiniz sayfada açtığınız konuları görüntüleyebilirsiniz.
Farkettiğin için teşekkürler. Mesaj sayısı için yeniden işlem sağladım, yakında rütbesi gidecektirHocam peki iki kategoride de 5 er konu mu olacak? Bir de bu arkadaş gözüme çarptı mesaj sayısı yeterli görünmüyor @not happy
Rica ederim. Rütbe hemen mi geliyor yoksa belli bir süresi var mı?Farkettiğin için teşekkürler. Mesaj sayısı için yeniden işlem sağladım, yakında rütbesi gidecektir
Sistem kategorilerdeki konu sayınızı birleştirip işlem yapıyor ancak garanti olması açısından iki kısımda 5 konunuz olması daha iyi olacaktır.
Üye foruma giriş yaptıktan sonra 1-24 saat içerisinde yansımakta. Genellikle bu süre 15 dakikayı geçmemekte.Rica ederim. Rütbe hemen mi geliyor yoksa belli bir süresi var mı?