Olması gereken bu yalnızNe varsa alın benden Arthur hocama verin yeterki o mutlu olsun
Olması gereken doğru neyse o, takılıyorum bakmayın bir yanlışlık varsa tabiki düzeltilmelidir ben bile farketmemistim ayrıca teşekkür ederim ilginiz için.Olması gereken bu yalnız![]()
Gerek yok fakat uygun fiyatlı parçalar üst rütbeye gidiyor. Yeni gelen veya bilgisi olmayan yorum yapmayınca çaylakta kalıyor.Rütbeye bu kadar takılmayın arkadaşlar siz forumun akışına bırakın kendinizi farkında olmadan gelir o gelmesede burdan rütbesi yüksek olan olmayandan daha bilgili veya anlıyor demek değildir kasmaniza gerek yok yani rütbe için forumu gereksiz konularla doldurmakta ziyade faydalı ve çözüm odaklı olursak herkesin yararına olacaktır.
Gereksiz konu değil ki yanlış giden birşey mi var acaba diye bir soru sordum sadece rütbe herşey değil ama boş da değil öyle olsa getirilmezdi zaten.Rütbeye bu kadar takılmayın arkadaşlar siz forumun akışına bırakın kendinizi farkında olmadan gelir o gelmesede burdan rütbesi yüksek olan olmayandan daha bilgili veya anlıyor demek değildir kasmaniza gerek yok yani rütbe için forumu gereksiz konularla doldurmakta ziyade faydalı ve çözüm odaklı olursak herkesin yararına olacaktır.
İşte maalesef bu sistemde foruma özel olduğu ve emek hakkına girilmemesi için mecburen bu şekilde yapılmak zorunda yoksa kanalda çekiliş vs tarzindada yapardı Taner hoca sağlık olsun diyelim alabilenede hayırlısı olsunGerek yok fakat uygun fiyatlı parçalar üst rütbeye gidiyor. Yeni gelen veya bilgisi olmayan yorum yapmayınca çaylakta kalıyor.
Ben senin konuna gereksiz demedimki genel anlamda açıklama yaptım zaten demekki yeterli konunuz yokmuşGereksiz konu değil ki yanlış giden birşey mi var acaba diye bir soru sordum sadece rütbe herşey değil ama boş da değil öyle olsa getirilmezdi zaten.
İşte bu yüzden arkadaşlarda hızlıca üst rütbeye çıkmak istiyor rekabet oluşuyor, arthut hocam konu dışı o verdiğin emeğin karşılığını alamamış.İşte maalesef bu sistemde foruma özel olduğu ve emek hakkına girilmemesi için mecburen bu şekilde yapılmak zorunda yoksa kanalda çekiliş vs tarzindada yapardı Taner hoca sağlık olsun diyelim alabilenede hayırlısı
İlgisiz saçma konuları biz takip etmeye çalışıyoruz. Bilgili kişilerin konu açmadığını konuştuk ve konu sayısını da ona göre ayarladık.@OceanLaB Hocam bir de konu sayısı bana pek mantıklı gelmedi. Amacına tam uygun olmayan ilgilenilmemiş konular açılabilir. Yardıma çok ihtiyacımız olmadığı için bilgili kullanıcıların konu sayısı çok pasif kalıyor.
Hocam benim her iki kategoride de 5 er konum var konu sayım fazlasıyla yeterli ama durum aynı.Üye foruma giriş yaptıktan sonra 1-24 saat içerisinde yansımakta. Genellikle bu süre 15 dakikayı geçmemekte.
+@OceanLaB Hocam bir de konu sayısı bana pek mantıklı gelmedi. Amacına tam uygun olmayan ilgilenilmemiş konular açılabilir. Yardıma çok ihtiyacımız olmadığı için bilgili kullanıcıların konu sayısı çok pasif kalıyor.
Mesaj tepki konu sayım yeterli ancak nedense atlayamadım sebebi nedir?
Hayır. Herhangi bir problem yaşamazsınız bundan sonra.@Celil hocam sağolun rütbe düzelmiş ama neden boyle bir sorun varmıs acaba yani bundan sonra her rütbe atladigimda sizin mi düzeltmeniz gerekecek?
Sürekli yazmam seni rahatsız mı etti. Keyfimden yazmadım ben de sonuçta. Aynı şeyi sen de yapardınatlamışsın sonunda hadi herkese baklava ısmarla